Peter Štrbo Rôzne

Poslanci a primátor zložia sľub

Vo štvrtok 16.12.2010 o 10.00 sa uskutoční ustanovujúce zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Šali, kde budú staronový primátor Martin Alföldi a poslanci oficiálne uvedení do funkcie zložením sľubu.

Po zložení sľubov vystúpi so svojim príhovorom primátor mesta, ktorý získal v komunálnych voľbách 2394 hlasov. Následne sa budú voliť predsedovia a členovia komisií. Medzi body programu patrí aj zriadenie výborov v mestských častiach. Zasadnutie v kongresovej sále Mestského úradu bude mať niekoľko pracovných bodov. Bude sa určovať plat primátora mesta Šaľa. Preberať sa bude návrh na poverenie poslancov vykonávať obrady a návrh na úpravu rozpočtu mesta Šaľa na rok 2010. Predkladaný bude aj návrh zmluvy, konkrétne Zmluvy o dielo „Futbalový štadión Šaľa – umelý trávnik“, ktorá vyplýva z dohody medzi mestom a spoločnosťou Duslo, a.s. vyplývajúcej zo zmluvy o zámene pozemkov na kúpalisku s tým, že cenový rozdiel pri zámene v prospech mesta musí byť preinvestovaný do mestských športovísk.

Noví poslanci mestského zastupiteľstva:

Július Morávek, Igor Bečár Jozef Grell, Peter Gomboš, Alena Demková, Milena Veresová, Marián Kántor, Štefan Bartošovič, Jozef Varsányi, Jozef Mečiar, Tibor Baran, Helena Psotová, Július Bujdák, Jozef Husárik, Ivan Kováč, Marek Vrbovský, Erika Velasquezová, Marián Antal, Gabriela Talajková, Peter Andráši, Ladislav Košičár

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM