Veronika Zeiselová Rôzne

Pomôžte osamelým psíkom v Šali: Títo havkáči potrebujú nový domov!

Skupina dobrovoľníkov sa snaží pomôcť zatúlaným psíkom v Šali a blízkom okolí. Ich snahou je spríjemniť psíkom pobyt v kotercoch a čo najskôr nájsť ich pôvodnú alebo novú milujúcu rodinu. Tu môžete pomôcť vy!

Ilustračný obrázok k článku Pomôžte osamelým psíkom v Šali: Títo havkáči potrebujú nový domov!
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk

Občianske združenie Zatúlané psíky má momentálne v opatere viac ako 70 psíkov, ktoré hľadajú novú rodinu. Vybrali sme niekoľko z nich, ale všetky nájdete na Facebooku.

  • Zara, fenka, 3,5 mesiaca, elegantná vysoká štíhla slečna, veľmi prítulná, hravá
  • Dusty, psík, 3,5 mesiaca, postava alla corgi, bude malého vzrastu, veľmi hravý, prítulný
  • Benji, psík, 3,5 mesiaca, veľký elegán, najkľudnejší, výška bude cca po kolená.
  • Bady, psík, 3,5 mesiaca, najmenší, malý boss, postava alla corgi
  • Hatchi, psík, 4 mesiace, kríženec, stredný vzrast
  • Amia, fenka, 2,5 mesiaca, kríženec beagle, veľmi prítulná, hravá, bude malého vzrastu.
  • Colin, psík, 7 týždňov, maminka je kríženec jazvečíka
  • Kyra, fenka, cca 8 týždňov
  • Tom, psík, 6 týždňov, maminka (5 kg) šteniatok je kríženec yorkshirského teriéra a ratlíka, je predpoklad, že budú v dospelosti malého vzrastu
  • Merlin, psík, 6 týždňov, maminka (5 kg) šteniatok je kríženec yorkshirského teriéra a ratlíka, je predpoklad, že budú v dospelosti malého vzrastu

Ak chcete pomôcť a stať sa dobrovoľníkom vypomáhajúcim v kotercoch, určite sa ozvite. „Stále hľadáme dobrovoľníkov, ktorí pomôžu nám, ale ale aj do mestských kotercov vo Veči,“ hovorí Gitka Hanová z občianskeho združenia Zatúlané psíky Šaľa.

Občianske združenie Zatúlané psíky Šaľa prevádzkuje svoju činnosť v nedostatočne vyhovujúcich podmienkach na samote, kde nie sú zavedené inžinierske siete. Najviac chýbajú prípojky na elektrickú energiu. Preto potrebujú náhradné, alternatívne zdroje, v tomto prípade, ostrovný fotofoltický zdroj, ktorým by sa prinieslo svetlo a teplo do útulku. Firma, ktorá ho útulku zabezpečí, poskytla výraznú zľavu, avšak aj zvyšná suma je vysoká a útulok financiami nedisponuje. Preto každá finančná pomoc bude veľmi cenená.

Číslo účtu pre platiteľov v mene EUR Číslo účtu: 1129276010/1111 Bankové spojenie: UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., IBAN: IBANSK9411110000­001129276010 SWIFT: UNCRSKBX

Číslo účtu pre platiteľov v mene CZK Fio banka, a.s. pobočka zahraničnej banky, Nám. SNP 21, 811 01 Bratislava číslo účtu: 2400594839/2010 (poznámka pre zadávateľa príkazu na úhradu: platbu zadať ako domácu platbu)

Kontaktná osoba pre viac informácií: G. Hanová +421 903 280 997

Foto: Zatúlané psíky Šaľa

Zatúlané psíky Šaľa
10
Galéria
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM