Peter Štrbo Rôzne

Pomôžte nájsť domov zatúlaným psíkom III.

Aktivisti OZ Zatúlané psíky nikdy nespia. Opäť vám predstavujeme psíkov, ktorí nutne potrebujú nový domov a predovšetkým veľa lásky.

Dnes tu máme ďalších sedem psíkov, ktorí sa usilujú o vašu pozornosť a potrebujú teplo domova.

Berry

Berry je asi 1–3 ročný psík. Ku kotercom sa dostal 21.3.2011. Je dobre živený, má krásne zúbky a čistú srsť. Predpokladáme, že sa niekomu len stratil. Je veľmi milý. Hľadáme najmä pôvodného majiteľa!! Berry neodmietne ani novú milujúcu rodinku. ** Balu**

Balu je podľa všetkého 8–9 mesačné šteňa kríženca Huskyho a Samojeda. Je to veľmi hravé a milé šteniatko. Je veľkého vzrastu a bude dobrý ako strážca domu, ale i ako rodinný spoločník a hravý kamarát. Balu-a v kotercoch zastihla hnusná choroba – parvovirus. Okamžite šiel na kliniku a po týždni strávenom raz v DO, raz v klinike a po 2–3 dňoch nonstop na infúziách sa Balu začal uzdravovať. Dnes je už úplne zdravý. Je to úžasný a vďačný psík. Strašne ľahko sa prispôsobuje novému prostrediu, čiže aj výchova by mala byť ľahšia. DAJTE MU ŠANCU!! Chce žiť, čo potvrdil tým, že vyhral boj s ťažkou chorobou, tak mu prosím vás dajte šancu, aby sa zo života mohol tešiť spolu s vami.

Brita

Brita je mladá asi ročná fenka, pravdepodobne kríženkyňa malamuta a huskyho, bola nájdená na okraji cesty, pravdepodobne ju zrazilo auto. Niekoľko dní trpela v hrozných bolestiach. Je po ťažkej operácii, zatiaľ je imobilná, chodiť by mala začať tak o 3 týždne. Je ale veľmi prítulná, živá a chce sa čo najskôr postaviť. Je to úplný anjelik. Kto by jej daroval domov? Nachádza sa v Šali, prevoz je možný kamkoľvek v rámci SR a ČR.

Ferko

Ferko je asi štvorročný kríženec poľovníckeho drsnosrstého plemena. Je krásny, elegantný a neskutočné múdry. Ferko mal postrelenú zadnú labku, úspešné zvládol operáciu a zo zranení sa krásne a rýchlo zotavuje. Ferko je asi najmúdrejší pes, akého sme kedy stretli, aj keď neovláda základné povely (pomaly sa učíme) Ferkove IQ je na psíka pomerne vysoké. Znáša sa s inými psíkmi aj mačičkami, jednoducho s každým. S väčšími psíkmi má trošku problém. Je poslušný, verný a veľmi naviazaný na človeka. Potrebuje lásku a milujúci domov. Momentálne sa nachádza v DO v Šali a je po kastrácii. ** Labinka**

Táto mladá 1 až dvojročná kráska sa k nám dostala 1.3.2011. Je to veľmi milá, no vystrašená sučka. Je zjavné, že o ňu bolo dobre postarané, reaguje aj na povel sadni. Je to úžasne prítulné zvieratko, ktoré si veľmi zaslúži nový domov. Dá jej niekto šancu??

Lisa

Lisa sa ku kotercom zatúlala 17.3.2011. Prav­depodobne ide o kríženca ovčiaka. Má asi 1–2 roky. Inak má peknú srsť a myslíme si, že sa len stratila. Je milá, no trošku sa bála zo začiatku. Teraz je z nej už riadna potvorka. Je to veselá kopa a potrebuje svoju milujúcu rodinku, ktorá jej poskytne veľa lásky.

Rita

Rita je mini fenka, ktorá môže mať 2 – 3 roky. Bola nájdená v Šali ako sa zanedbaná potuluje po ulici. Je veľmi bojazlivá, bojí sa ľudí i psíkov, ale nie je agresívna, proste sa nechá hladkať. Je úplne tichučká a pokojná. Potrebuje hlavne veľa lásky a bude z nej úžasne prítulný psík.

Ak máte o psíkov záujem, kontaktujte nás prosím na maily zatulanepsikysala@gmail.com alebo na číslach:

Michala Wollner – 0908997222 Zuzana Janeková – 0907 417 746 Patrik Szocs – 0915 425 770

Foto:

1. Balu, 2. Labinka, 3. Lisa, 4. Rita, 5. Brita, 6. Berry, 7. Ferko Patrik Szocs

Zatulane psiky 3
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM