Jakub Forgács Krimi

Polícia pátra po dvojici mladíkov. Odišli z resocializačného zariadenia

Dobre si pozrite popis a fotky hľadaných mladíkov! Už niekoľko dní o sebe Branislav a Richard z Lučenca nepodali žiadnu správu!

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po dvojici mladíkov. Odišli z resocializačného zariadenia
Zdroj: Policajný zbor SR

„Branislav Halaj a Richard Gaško (17, z Lučenca) odišli spoločne z resocializačného zariadenia v Galante v nedeľu 21.augusta. Odvtedy o sebe nepodali žiadnu správu a nevedno, kde sa nachádzajú,“ uviedla trnavská krajská hovorkyňa Martina Kredatusová so slovami, že do resocializačného zariadenia boli obaja umiestnení na základe rozhodnutia Okresného súdu v Lučenci.

„Richard Gaško je 181 cm vysoký, štíhlej postavy. Má modré oči, plavé, dohola ostrihané vlasy a trpí poruchou reči. Oblečené mal sivé teplákové nohavice a modrú mikinu. Branislav Halaj je vysoký 178 cm, štíhlej postavy. Má sivé oči, hnedé, dohola ostrihané vlasy. Oblečené mal čierne rifle a tmavomodrú bundu,“ pokračovala hovorkyňa.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri vypátraní mladíkov, ktorí sa môžu pohybovať aj samostatne. V prípade, ak ste ich niekde videli, oznámte to na políciu prostredníctvom linky 158.

V OBRAZOCH: Polícia pátra po mladých Lučenčanoch
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM