Peter Štrbo Kultúra

Poď sa s nami hrať

Mestské kultúrne stredisko Šaľa a TK JUMPING Šaľa si pre vás v tomto roku pripravili ďalšiu novinku - hodiny hier a pohybu pre mamičky /na materskej dovolenke/ s deťmi.

V Spoločenskom dome Veča sa budú môcť od októbra stretávať všetky mamičky s deťmi, ktoré už vedia chodiť, majú radi pohyb a hry a chcú spraviť niečo pre zdravý vývin svojho dieťatka.

Nudíte sa doma a neviete, ako by ste spestrili program svojmu dieťaťu? Príďte medzi nás a môžete sa s nami hrať. Pravidelný pohyb podporí nielen dobrú náladu, ale aj imunitný systém dieťaťa, v neposlednom rade jeho motorický, rečový a rozumový vývin. Zároveň sa bude rozvíjať nielen po psychickej a fyzickej stránke, prehlbovať sa však bude aj jeho vzťah s matkou a ostatnými deťmi – týmto ho pomaličky a nenásilnou formou pripravíte na pobyt v materskej škole. Deti sa naučia rôzne jednoduché básničky, pesničky a hry sprevádzané pohybom. Používať sa budú pomôcky a hračky veľmi blízke deťom. Zábavné sa snúbi s efektívnym.

Ak Vás zaujíma, ako táto hodina bude vyzerať, tešíme sa na Vás už 18. októbra 2011 o 10.00 hod. v Spoločenskom dome Veča.

MsKS Šaľa

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM