Zlatica Gregorová Rôzne

Po práci si naordinujte oddych: Viete, čo môžete zažiť počas tohto víkendu?

Ďalší sviatočný deň je pred nami a sním aj sobotné a nedeľné oddychovanie. Môžete ho stráviť aj na zaujímavých podujatiach.

Ilustračný obrázok k článku Po práci si naordinujte oddych: Viete, čo môžete zažiť počas tohto víkendu?
Foto: Zlatica Gregorová

Pripravených je hneď niekoľko lahôdok, ktoré si môžete vychutnať. Opäť je tu gastro zážitok a môžete si aj zašportovať.

KULTÚRA & ZÁBAVA

15.- 17. september 2017, 9.00 hod., areál Obecného úradu Močenok

DNI OBCE MOČENOK

V obci v našom okrese sa počas troch dní uskutoční podujatie Dni obce Močenok. Jeho súčasťou bude i X. ročník súťaže vo varení guláša – "Močenský kotlík“ a VI. ročník súťaže v pečení smotanových koláčov – Smatankový koláč. Porota po prezentácii gastro pochúťok vyhodnotí ten naj guláš a naj smatankový koláč tohto roka.

ŠPORT

16. september 2017, 19.00 hod, Šaľa

 5. ročník Behu nočnou Šaľou

Majstrovstvá SR v behu mužov a žien v cestnom behu na 10 kilometrov sa budú konať 16. septembra 2017. Predpokladaný čas podujatia je od 19.00 do 21.30 hod. Nadšencov – účastníkov behu už tradične odštartujú spred budovy Mestského úradu v Šali. Trasa Behu nočnou Šaľou 2017 povedie 7 300 metrovým mestským okruhom, vedúcim cez mestskú časť Veča, s pevným povrchom a tiež 10 000 metrovým okruhom, vedúcim cez mestskú časť Veča, s pevným povrchom.

Hádzaná – muži

16. september 2017 18.00 hod., Mestská hala, Šaľa

Už tento víkend sa môžete zájsť pozrieť na ďalší zápas Slovnaft Handball extraligy 2017/ 2018. Šalianski hráči tentoraz privítajú tím HC Štart Nové Zámky.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

SOBOTA 16.9. – Nedeľa, 17. 9. 2017 20.00 hod.

Americký zabijak(American Assassin)

Na zradu stačí jeden. Scenár: Vince Flynn (kniha), Stephen Schiff, Michael Finch, Edward Zwick, Marshall Herskovitz  • Hrajú: Michael Keaton, Dylan O'Brien, Taylor Kitsch, Scott Adkins, David Suchet Príbeh elitného agenta Mitcha Rappa, ktorý je nasadený do boja proti terorizmu. Nakrútené podľa knižného bestselleru.

SOBOTA 16.9. – Nedeľa, 17. 9. 2017 17.30 hod.

MALÝ YETI(THE SON OF BIGFOOT)

ZOZNÁMTE SA S NAJBLÁZNIVEJŠOU RODINKOU V OKOLÍ! Réžia: Jeremy Degruson, Ben Stassen  •  Scenár: Bob Barlen, Cal Brunker. Teenager Adam nemá veľa kamarátov a väčšinu svojho času trávi pátraním po svojom otcovi, ktorý sa stratil za záhadných okolností. Na svoje obrovské prekvapenie zistí, že ním nie je nikto iný, ako legendárny Yeti! Celé roky sa ukrýval v hlbokom lese, aby uchránil seba a svoju rodinu pred ľuďmi, ktorí ho chceli využiť na vedecké pokusy kvôli jeho špeciálnej DNA. Adam sa postupne začína s otcom zbližovať a prichádza na to, že po ňom zdedil neuveriteľné schopnosti. Lenže už sa o tom dozvedeli aj iní – nechali Adama sledovať a on ich nevedomky priviedol až k otcovi. Musia im uniknúť, a preto sa vydajú na dobrodružnú záchrannú výpravu.

Vstupné: 4,– eur

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM