Zlatica Gregorová Šport

Plaváreň privíta návštevníkov: Deň otvorených dverí so štafetou

"Zaplávajme spoločne čo najďalej" je názov športového podujatia, ktoré sa uskutoční v našom meste. Zúčastniť sa môžete už v tento štvrtok.

Ilustračný obrázok k článku Plaváreň privíta návštevníkov: Deň otvorených dverí so štafetou
Zdroj: TASR

Účastníci športovej akcie sa zídu v krytej plavárni v Šali. V poradí už 9. ročník plaveckej štafety zorganizuje Mesto Šaľa, komisia životného prostredia, verejného poriadku a bezpečnosti pri MsZ Šaľa a Aquasport o.z. Šaľa.

Zaplávajme spolu čo najďalej

Počas trvania plaveckého preteku dňa 25. mája 2017 Aquasport Šaľa organizuje i Deň otvorených dverí. Plavecké podujatie sa bude konať v dvoch časových horizontoch. Od 9.00 – 13.00 bude vodná plocha patriť žiakom a od 13.00 hod. – 21.00 hod. už bude slúžiť verejnosti.

O viac informácií o tomto podujatí sme požiadali nového vedúceho plavárne Duslo Šaľa, Patrika Ščasného.

Plávanie s hudbou i diplomy

"Zaplávajme spolu čo najďalej sa uskutoční v našich priestoroch, spolu s mestom sme teda spoluorganizátormi podujatia. Počas štafety budú plávať žiaci z materských a základných škôl. Popoludní si môže zaplávať verejnosť. Každý, kto po doplávaní zahlási usporiadateľom – poslancom mestského zastupiteľstva, aký dlhý úsek sa mu podarilo zdolať, získa čestný diplom,“ informuje Patrik Ščasný.

Podľa slov organizátora, mesto takýmto spôsobom bojuje spolu s účastníkmi podujatia proti drogám a podobným negatívam súčasnej doby.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM