Rastislav Búgel Krimi

Patrik (†22) zahynul po hroznom náraze: Na osudnú audinu si zarobil v Nemecku

Mladík (†22) z Výčap-Opatoviec neprežil vážnu dopravnú nehodu. Vo svojom Audi TT prešiel do protismeru. Zrážka s VW Caddy sa mu stala osudnou. Auto, v ktorom napokon našiel smrť, si pritom zaobstaral iba nedávno.

Ilustračný obrázok k článku Patrik (†22) zahynul po hroznom náraze: Na osudnú audinu si zarobil v Nemecku
Zdroj: Policajný zbor SR

V pondelok pred siedmou hodinou ráno sa stala medzi obcami Čakajovce a Šurianky vážna dopravná nehoda. O tragédii sme vás informovali v správe – Čelná zrážka skončila smrťou: Vodič audiny Patrik (†22) zahynul na mieste. Patrik K.(†22) šoféroval svoje Audi TT. V zákrute prešiel cez plnú čiaru do protismeru. „22-ročný vodič Audi TT sa pravdepodobne plne nevenoval riadeniu vozidla a prešiel do protismeru,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. V protismere narazil do VW Caddy, v ktorom sedel manželský pár. Patrik (†22) bol na mieste mŕtvy, manželom sa nič vážne nestalo.

Na auto si zarobil sám

O Paťovi sa jeho priatelia vyjadrujú len v dobrom. „Bol to pohodový chalan, ktorý mal rád rýchle autá,“ povedal pre portál čas.sk Patrikov bývalý spolužiak Martin. Osudovú audinu mal mladík len niečo vyše roka. Zarobil si na ňu prácami v Nemecku. „Vyučil sa za murára a robota ho bavila. Okrem nej sa najviac venoval frajerke, ktorú mal veľmi rád,“ prezradil pre portál čas.sk ďalší z Patrikových spolužiakov Lukáš.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM