Rastislav Búgel Krimi

Pani (46) premohol v autobuse spánok: Po prebudení už nemala peňaženku, polícia vypátrala zlodeja

Pani (46) si zdriemla v autobuse. Po zobudení už nemala peňaženku. Policajti zistili, kto za tým bol.

Ilustračný obrázok k článku Pani (46) premohol v autobuse spánok: Po prebudení už nemala peňaženku, polícia vypátrala zlodeja
Zdroj: TASR

Policajti z Obvodného oddelenia Vlčany vypátrali muža, ktorý okradol cestujúcu v autobuse. Minulý týždeň cestovala na trase Tešedíkovo – Žihárec z nočnej služby domov 46-ročná pani z Kolárova. „V autobuse ju premohol spánok a prebrala sa na zastávke vo Vlčanoch. Okrem toho, že sa pani previezla, zistila, že ju niekto aj okradol. Okamžite spozornela po tom, ako si všimla, že s jej kabelkou nie je niečo v poriadku. Chýbala jej peňaženka v ktorej mala platobnú kartu, doklady a finančnú hotovosť,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Vystúpila na zastávke a okamžite išla vec oznámiť. „Policajti z Vlčian na základe popisu osôb a dobrej miestnej znalosti zistili, kto za krádežou stojí. Ešte v ten deň navštívili podozrivého 35 ročného muža. Ten policajtom povedal, že peniaze už stihol minúť ale peňaženku s dokladmi hodil do vonkajšieho WC,“ informuje Čuháková.

Ako informuje polícia, z prečinu krádeže obvinili 35-ročného Romana z obce Vlčany. „V prípade preukázania viny mu za tento skutok hrozí dvojročný trest odňatia slobody,“ informuje Čuháková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM