Peter Štrbo Rôzne

Otvorili prvý Jazz Club v okrese

(PR) - Šaľania môžu od februára navštevovať novootvorený Astoria Jazz Club, ktorý je jediný svojho druhu nielen v Šali, ale aj celom regióne. Návštevníci sa môžu tešiť na množstvo hudobných a spoločenských podujatí v príjemnom a štýlovom prostredí.

Už prvé dojmy pri vstupe do podzemných priestorov klubu sú veľmi pozitívne. Steny zdobia štýlové maľby s hudobnou, predovšetkým jazzovou tematikou a fotografie legendárnych jazzových hudobníkov. Priestory sú vkusne zariadené. Ako nám povedal majiteľ klubu Ladislav Šmida, do klubu sa pomestí okolo 70 zákazníkov, ktorých čaká príjemná obsluha, pohodlné sedenie a množstvo dobrej hudby.

Súčasná situácia, keď stredná generácia nemá priestor na zábavu a aj veľká časť mladých ľudí stále viac hľadá komornejšie prostredie a iný žáner hudby akou je tá súčasná, bola hlavným dôvodom pre otvorenie Astoria Jazz Clubu. Zákazníci si môžu posedieť pri počúvaní jazzu, soulu, blues-u, a nezabudnuteľných retrosongov, zabaviť sa na pravidelných víkendových oldies párty či vypočuť si živé koncerty kvalitných hudobníkov. Ako nám ďalej prezradil majiteľ klubu Ladislav Šmida, už čoskoro otvoria pred vchodom do klubu aj letnú terasu s kapacitou pre 20 ľudí. Tešiť sa môžete na atraktívne karaoke show, koncerty rockových skupín či tematické noci. Plánuje sa napríklad arabská noc, kde návštevníkov obslúži pravá arabská obsluha, zatancujú im orientálne tanečnice pri počúvaní arabskej hudby.

Ku klubu patria aj horné priestory budovy, kde sa už v najbližšej dobe plánuje otvorenie fastfoodu s ponukou kebabu či originálnej arabskej pizze. Pri večeroch trávených v klube môžu návštevníci ľahko vyhladnúť, preto bude samozrejmosťou, že budú môcť počas návštevy podniku požiadať obsluhu o chutné pokrmy z fastfoodu a pokračovať tak nerušene v zábave. Zákazníci si v budúcnosti budú môcť zahrať aj biliard na stole, tzv. „devine“, ktorá bude podľa majiteľa v regióne ojedinelá a hrávajú sa na nej aj profesionálne biliardové súťaže.

Astoria Jazz klub poskytne svoje priestory aj na rôzne oslavy, posedenia či firemné večierky. Aktuálne si v klube budú môcť pozrieť zákazníci aj priame prenosy hokejových MS. Ak máte záujem o niečo špeciálne a hľadáte iné formy zábavy v meste či štýlové prostredie, Astoria Jazz Club je pre vás ako stvorený.

Klub nájdete vo dvore za Tatrabankou v priestoroch bývalého Bunda-pubu. K dispozícii je aj voľné wifi pripojenie. Adresa: Hlavná 2156/14, Šaľa www.jazzclubsala.sk Bližšie info a kontakt: 0948 523 969

Astoria_jazz_club
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM