Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO, Psíčkovia z útulku sú opäť tu: Túžobne čakajú na váš príchod!

Zase sa vám prihovárame, aby sme vám ponúkli psíkov do trvalej starostlivosti. Všetci kandidáti čakajú na to, kedy si ich odveziete domov.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, Psíčkovia z útulku sú opäť tu: Túžobne čakajú na váš príchod!
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Niektoré z nich čakajú na túto šancu už veľmi dlho a veľmi túžia šantiť a hrať sa v príjemnom prostredí s láskavými ľuďmi. Tieto psíky sú v dočasnej opatere Občianskeho združenia Zatúlané psíky. Tak si popozerajte našu fotogalériu a vyberajte. Psík vám za osvojenie bude robiť radosť a získate oddaného spoločníka životom.

Dôkladne ošetrené

Ak si vyberiete z našej ponuky, neváhajte čím skôr kontaktovať šaliansky útulok. Radi vám k psíkovi pribalia i množstvo užitočných rád. Všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

GROSHKA je nádherná 6-mesačná fenka podobná pointrovi. Táto grošovaná kráska s fantastickou povahou potrebuje rodinku, kde jej doprajú dostatok pohybu, ale aj pohodlia. Oboje potrebuje ku šťastiu.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

MOLYÉR je trošku väčší ako bežný maltézáčik. Molyér je psík-smoliar, ale má šťastie v nešťastí. Šťastie, že prežil zrážku s autom a hoci má nožičky vykĺbené a čaká ho ešte druhá operácia, už teraz si hľadá láskavý domov, kde sa o neho postarajú a doliečia telíčko aj srdiečko.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

DANKO je nádherný žíhaný mix ovčiaka. Danko sa našiel vyhodený aj s bračekom ako drobné šteniatko a celé detstvo prežil v útulku. Vyrástol na nádherného a rozumného mladého psíka. Aj on si zaslúži konečne svoj vlastný domov. Tak neváhajte…

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

GRIGIO je nádherný strieborný mix kólie. Grigio svojím zjavom aj jemnou povahou očarí. Napriek tomu nikdy nemal pána. Narodil sa v opustenom dome kde aj vyrástol. Po roku sa presunul do útulku a ďalší rok už čaká na svoju šancu, zatiaľ bezúspešne.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Jemný a elegantný APOLLO mal šťastie. Zimu strávil v dočasnej opatere, ležoval v perinách a užíval si všetko pohodlie života v byte. Zima však skončila, a aj dočasná opatera, a Apollo nechápe, prečo sa musel vrátiť do útulku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM