Zlatica Gregorová Šport

Onedlho sa v Šali začne bežecké podujatie: Odmenou bude radosť aj vianočný punč

Charitatívnych podujatí nikdy nie je dosť. V tomto duchu sa bude konať aj jedna už tradičná zimná akcia.

Ilustračný obrázok k článku Onedlho sa v Šali začne bežecké podujatie: Odmenou bude radosť aj vianočný punč
Zdroj: TASR

V tomto roku pôjde už o 5. ročník športového podujatia. Organizátorom podujatia je RADA ŠPORT o.z.. Členovia združenia sa rozhodli len tak, pre radosť, usporadúvať ho vždy pred Vianocami.

Beh pre radosť

"Vianočný beh Šaľou je atrakcia. Ja by som ho nazval lokálneho charakteru. Inými slovami, každý jeden, kto príde na 15. hodinu a postaví sa na štart, tak beží. Nie je vyberané žiadne štartovné ani sa nemeria čas,“ uviedol organizátor Tomáš Mészáros. Nezáleží teda, akého ste veku, alebo pohlavia, každý môže zabehnúť podľa chuti. V tomto behu, ktorý sa bude konať 23. decembra 2017 od 15.00 hod., totiž každý bude víťazom.

Radosť aj vianočný punč

Štart podujatia sa uskutoční v centre mesta, pred budovou Mestského úradu v Šali. Nie je potrebná žiadna registrácia a neplatíte ani žiadne štartovné. Ako sa vyjadrili organizátori, beží každý, kto príde. Pre mužov aj ženy je pripravená 4,7 km trať na asfaltovom povrchu. Na konci vášho snaženia bude čakať zaslúžená odmena. Keďže bežať sa bude tesne pred Vianocami, vychutnáte si horúci voňavý punč.

A je možné, že ako aj vlani, tak i teraz stretnete bežiaceho Deda Mráza vo svojom typickom bieločervenom kožúšku…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM