Zlatica Gregorová Šport Správy

Ocenili najlepších športovcov mesta: Komu pripadla najväčšia pocta?

Sú elitou, ktorá svojou húževnatosťou a sebazaprením môže ísť mnohým príkladom. Úspechy, ktoré dosahujú, ich posúvajú ďalej.

Ilustračný obrázok k článku Ocenili najlepších športovcov mesta: Komu pripadla najväčšia pocta?
Foto: Zlatica Gregorová

Často sa vďaka nej dostanú až na vrcholovú špičku. K takýmto jednotlivcom, klubom, alebo družstvám sa radia i Šaľania. V prípade, že sa im darí i nedarí, vždy sú v oku nielen svojich najbližších, ale i širokej verejnosti. Každoročne sa najúspešnejším z nich dostáva pocty.

Hlasovali od novembra

Začiatkom tohto týždňa, v podvečer 27. marca 2017, sa konalo slávnostné Oceňovanie šalianskych športovcov. O tom, kto zvíťazil, ste mohli rozhodnúť aj vy. Aby ste mali dosť času na premyslenie, hlasovať ste mohli od novembra 2016 a to v štyroch kategóriách. Zvíťazili mnohí, kto však napokon získal najviac vašich sympatií?

Prvé miesta

Prvenstvo vo svojej kategórii si vybojovali šalianske hádzanárky. Ich dlhodobé úspechy v spolupráci s trénerom MIchalom Lukačínom prinášajú vytúžené góly do brán súperiek. Pozitívne reprezentujú svoje mesto na športových podujatiach a tak neostali nepovšimnuté. Karatista Ľudovít Kocsis sa tiež radí k úspešným športovcom so ziskom troch zlatých a dvoch strieborných medailí na MS v Taliansku. Bronz získal na MS v Írsku. Starším žiačkam hádzanej patrí taktiež ocenenie za úspechy na športovom poli. Viacnásobný víťaz v plaveckých disciplínach na 400 m, 800m a 1500m v plutvovom plávaní Ádam Bukor zvíťazil v kategórii Mládež – jednotlivci.

Oceňovaní boli i tréneri, bez ktorých usmernení a podpory by nie vždy športovci dosiahli svoje vysnívané ciele. Medzi ocenenými boli aj funkcionári a udelené boli aj osobitné ocenenia. Kompletný zoznam ocenených nájdete na webe mesta sala. sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM