Peter Štrbo Rôzne

Očakávania sa naplnili: MILA priniesla Kaskádam rekord!

Slovenský rekord v jedení keksíkov Mila je na svete. V sobotu sa stalo obľúbené rekreačné stredisko dejiskom akcie s názvom „Milujeme na Kaskádach“. Počas šiestich hodín sa do jedenia polomáčaných oblátok zapojilo 1 243 účastníkov, vďaka ktorým sa pr

Účasť na akcii bola hojná, čoho dôkazom je bezpochyby i 2 411 zjedených keksíkov Mila. Konzumovali sa presne 6 hodín od 14:00 do 20:00. „Aby to bol oficiálne uznaný rekord, musí ho ešte schváliť agentúra Slovenské rekordy. Budeme o tom informovať na našej [link=http://www­.facebook.com/Kas­kady]facebook stránke[/link],“ uviedol zástupca strediska Kaskády Tomáš Danko.

K úspechu akcie prispelo teplé slnečné počasie, ktoré na Kaskády prilákalo množstvo ľudí. Počasie ale nebolo jediným lákadlom. „Prišla som sa sem zapojiť do slovenského rekordu a zaskákať si na trampolíne,“ uviedla s úsmevom jedna z účastníčok Daša Danadová. Práve trampolíny Springfree organizátori tento rok pridali medzi atrakcie, a tak spolu s osvedčenými minuloročnými ako boli lukostreľba, jazda na koni, detské autíčka či skákací hrad zabavili deti i mnohých dospelých.

Oproti minulému roku sa na akcii rozšíril počet predajných miest s občerstvením – pribudla Bažantnica v areáli niekdajšej hájovne a Fit bar s miešanými nápojmi a pomarančovým freshom. Tie môžu návštevníci Kaskád využívať počas celého leta. „Budeme radi, ak k nám návštevníci zavítajú počas letnej sezóny, či už za športom alebo príjemným nedeľným posedením pri živej hudbe,“ poznamenal Tomáš Danko. Okrem letných aktivít ponúka rekreačné stredisko Kaskády počas celého roka i mnoho iných služieb ako je napríklad organizovanie svadieb, rodinných osláv, firemných podujatí a školení.

Pre zúčastnených boli počas akcie Milujeme na Kaskádach pripravené i prezentácie výrobkov firiem Daylong, Oriflame, Autoprofit a Kia. O atmosféru sa postarali skupina Syntéza, hudobník Lubo Virág, tanečník Dodo Herák s partnerkou Nikolou Weiterovou a tiež speváčka Lucia Molnárová s vynikajúcim gitaristom Michalom Bugalom.

Nápad zorganizovať toto zaujímavé podujatie vznikol hneď z niekoľkých dôvodov. Jednak to bola myšlienka potešiť návštevníkov Kaskád jednými z najobľúbenejších keksíkov na Slovensku a ako dodal Tomáš Danko, „ich názov navyše ponúka priestor na vytvorenie slovnej hračky MILUjeme, ktorá sa stala i názvom podujatia.“ O tom, že organizátori vybrali „správny“ keksík niet pochýb.** „Na Mile zbožňujem predovšetkým čokoládu na vrchu,“ uviedla spokojná účastníčka akcie Nikoleta Šerešová. Na horúčavy sa organizátori poctivo pripravili a roztopených keksíkov sa preto účastníci nemuseli obávať. „Ľudí prišlo naozaj mnoho, keksíky Mila sa jednoducho topiť ani nestihli,“** zavtipkoval Tomáš Danko. Vzápätí dodal, že na horúčavy boli pripravení, a preto keksíky skladovali v chladničke.

[size=13]Autor/Fo­to: Simona Blehová[/size]

Súvisiace články: [link=http://www­.sala24.sk/new­s.php?extend.137417_MI­LUjeme-na-Kaskadach%3A-Najchutnejsie-lamanie-rekordov]MILUjeme na Kaskádach: Najchutnejšie lámanie rekordov![/link]

Kaskady_vystup
30
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM