Veronika Zeiselová Šport

OBRAZOM Prvý zápas Slovákov na MS v hokeji: Atmosféra v šalianskych podnikoch

V sobotu 2. mája odohral slovenský tím na šampionáte svoj debutový zápas. My sme počas neho obehli viaceré podniky v Šali, aby sme pre vás zachytili náladu fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM Prvý zápas Slovákov na MS v hokeji: Atmosféra v šalianskych podnikoch
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk

Tesne po obede v sobotu sme sa vybrali na našu malú hokejovú tour. Ako prvý sme navštívili bar Áčko na pešej zóne. V Áčku sa hokej sledoval na veľkom LCD televízore, plátno nemali. V bare bolo okrem nás iba niekoľko skalných fanúšikov.

Druhú tretinu sme sa odobrali sledovať do baru Pohotovosť. Pohotovosť pre túto príležitosť cez víkend výnimočne prispôsobila otváracie hodiny, no ani tu sme nenašli tú pravú hokejovú atmosféru plnú napätia.

Kaviareň a bar Mauro neďaleko mosta bol našou poslednou destináciou. Hneď, ako sme prišli, vedeli sme, že sme správne. Už od schodiska bolo počuť komentátorov zápasu. V bare nebolo veľa ľudí, ale to si je možné vysvetliť naozaj skorou hodinou, kedy naši hrali. Hokej sa sleduje na veľkom plátne a zároveň na LCD obrazovkách, zvuk je nastavený, aby ho bolo počuť, ale nereval a čašníčky roznášajú príjemne vychladené pivko.

Väčšinu zápasov si budú môcť Šaľania vychutnať aj na veľkom plátne v kine, pozrite si ich rozpis!

Atmosféra v šalianskych baroch počas prvého zápasu Slovenska na MS v hokeji 2015
39
Galéria
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM