Zlatica Gregorová Rôzne

Obojstranná pomoc a potešenie: Osvojíte si chlpáčika z útulku? FOTO

Občianske združenie Zatúlané psíky pozná azda každý Šaľan, či Šalianka. Pre každého, kto si chce zvieratko osvojiť, prinášame našu novú rubriku.

Ilustračný obrázok k článku Obojstranná pomoc a potešenie: Osvojíte si chlpáčika z útulku? FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Pracovníci OZ Zatúlané psíky radi pomôžu so starostlivosťou zatúlaných zvierat. Za Šaľou majú svoje priestory s voliérami, ktoré si podľa potreby a možností upravujú. K tomu, aby sa o chlpáčikoch dozvedel každý, kto si chce zvieratko osvojiť, alebo o niekom takom vie, prinášame našu novú rubriku. Každé dva týždne uverejníme ponuku psíkov OZ Zatúlané psíky. Potom ich stačí už len kontaktovať, prísť pre psíka a tešiť sa.

Ako nám pracovníci útulku povedali: „všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované.“ Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelechom. O vašu priazeň sa uchádzajú TIETO psíky.

PASCAL má štyri roky a cca 50 kg. Pascal je nádherný a majestátny pes, mix argentínskej dogy. Už takmer rok čaká v oklieštených priestoroch mestských kotercov na svoju šancu. Pascal je verný a vďačný spoločník, miluje pohyb a svoju rodinu spoľahlivo ochráni.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

V treskúcej novembrovej zime sa našla v lese na váhu fenočka jazvečíka s 5 iba párdňovými šteniatkami. Šteniatka majú dnes už 2 mesiace a nové domovy hľadajú ešte dva psíčky a dve fenky. Maminka aj jedna sestrička už sú adoptované. Psíčky sa volajú MAŤKO, KUBKO, fenky majú mená LIENKA, LÍVIA.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

ALZA je asi trojročná menšia fenka, mix kokeršpaniela. Alza má zamatovú srsť a jemnú, nežnú povahu. Jej bývalí majitelia ju chovali v chlieviku, z ktorého sa ani nedostávala von. Je vďačným a milým stvorením, vhodným do bytu. Alzičku čaká v januári menšia operácia, preto by sme ocenili aj dočasnú opateru.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

BOYO je maličký mix jazvečíka, 1,5 roka, vzhľadom stále ako šteniatko. Boyko je najmenší dospelý útulkáč, je veľmi milý a priateľský. Medzi množstvom psov v útulku je vyplašený a stratený. Boyo si hľadá svoje miestečko na gauči a svoju stálu rodinu.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

BABETTA je ročná fenka, ktorá vyzerá ako zmenšenina vĺčka. Babettka má iba 12 kg a za divým vzhľadom sa skrýva citlivá a jemná duša a veľké srdiečko. Babettka si hľadá domov, kde ju budú ľúbiť.

Všetky potrebné informácie o psíkoch získate TU.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM