Kultúra Tlačové správy

Obľúbená detská akcia v regióne: Na festival Šaľa Maxi Festík príde aj Miro Jaroš

Tretí ročník Šaľa Maxi Festíku sa bude konať 18. júna na futbalovom štadióne v Šali a ponúkne nabitý program pre deti a rodičov. Prečítajte si, kto a čo všetko zabaví vaše deti.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená detská akcia v regióne: Na festival Šaľa Maxi Festík príde aj Miro Jaroš
10
Galéria
Zdroj: PR

Červík Maxi, maskot festivalu Šaľa Maxi Festík, sa šalianskym deťom po prvýkrát predstavil v roku 2015. Odvtedy si získal popularitu medzi deťmi a rodičmi nielen v Šali, ale aj v Galante, Seredi či Nitre. V minulom roku ho navštívilo 1 200 účastníkov a tento rok záujem ešte stúpol. „Akcia pre deti takéhoto typu a rozsahu je totiž v Šali i okolitých okresoch jedinečná a tento rok očakávame ešte viac návštevníkov,“ hovorí Denisa Miklášová, event manager OZ LeGrácia.

Festival sa koná na ploche 14-tisíc m2 a návštevníkom ponúkne 8 divadelných a hudobných vystúpení, 10 sprievodných akcií, 4 súťaže a 6 zábavných atrakcií. Najväčšou hviezdou Šaľa Maxi Festíku 2017 bude Miro Jaroš, jeden z najobľúbenejších interpretov detskej showbiznisovej scény. Okrem Mira Jaroša vystúpia na festíku ďalší obľúbený detskí interpreti – Lolo a Piškót, Crazy Chichi and Friends, Sranda Banda, Mr. Bubble ako i domáci detský divadelný súbor Materinky.

V rámci ďalších aktivít sú pre deti pripravené exkluzívne nafukovacie atrakcie, športová zóna, baby zóna pre najmenších, zorbing na trávniku, jazda na koníku, tvorivé dielne, rôzne hry a súťaže, rozprávkové putovanie, burza detských knižiek či aktivity z dielne partnerov podujatia. Novinkou v tomto roku bude mobilné planetárium. V planetárnej kupole budú môcť deti spoznať záhady vesmíru a dozvedieť sa čo-to o hviezdach.

Všetky informácie k podujatiu nájdete na web stránke www.maxifestik.sk a na fanpage na Facebooku Šaľa Maxi Festík.

(PR správa)

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM