Veronika Zeiselová Správy

Nová značka vo Veči: Policajti na vás číhajú hneď za rohom!

Vodičov prekvapila nová dopravná značka na vjazde do Veče, ktorá im v smere od Trnovca nad Váhom zakazuje odbočiť do obytnej zóny. Policajti za porušenie zákazu už veselo vyberajú pokuty.

Ilustračný obrázok k článku Nová značka vo Veči: Policajti na vás číhajú hneď za rohom!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Na facebookovej skupine Mesta Šaľa včera podvečer pribudol príspevok od vodiča Patrika, ktorý si značku nevšimol, odbočil a následne dostal pokutu od mestských policajtov. Chcel iba upozorniť ostatných vodičov, aby boli v danom úseku opatrní, keďže tam teraz zvykú stáť policajné hliadky. Následne sa strhla diskusia, v ktorej sa vodiči využívajúci túto odbočku rozčuľovali nad „nezmyselnosťou zákazu“.

Na druhej strane frontu však stoja obyvatelia tejto obytnej štvrte, ktorí sa z novej dopravnej značky tešia. Nás zaujímal dôvod osadenia zákazovej značky. „Vodiči si odbočením do obytnej zóny pomáhali počas ranných a poobedných zápch, ktoré sa snažili obísť,“ uviedol referent dopravy a technických činností Miroslav Poliček. Ľudia z tejto časti mesta sa sťažovali na veľkú premávku a hluk, ktorý spôsobovalo vyhýbanie sa zápcham.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM