Zlatica Gregorová Rôzne

Navštívte predvianočnú Šaľu: Prekvapia vás novinkou

Kalendár už naznačuje, že sa pomaly blížia najkrajšie sviatky v roku. V našom meste aj jeho mestskej časti – vo Veči sa budú konať tradičné trhy.

Ilustračný obrázok k článku Navštívte predvianočnú Šaľu: Prekvapia vás novinkou
Foto: Zlatica Gregorová

Vianočné trhy boli vlani umiestnené pred budovou Mestského úradu v Šali. Tento rok to bude vyzerať trochu inak.

Stánky aj klzisko na pešej zóne

Tie Večianske, boli a budú na pôvodnom mieste v Pribinovom parku. Šalianske sa začnú 12. a potrvajú do 20. decembra 2017, vo Veči budú od 7. do 10. decembra 2017. Centrálna zóna nášho mesta tentoraz pojme všetky vianočné stánky s oblečením, sviatočnými dekoráciami, darčekmi a všeličím iným a nebude chýbať ani klzisko s umelým ľadovým povrchom. Postavia ho tesne pred príchodom sv. Mikuláša a to 5. decembra 2017.

Vďaka sponzorom

„Tešíme sa, že čaro Vianoc bude v tomto roku obohatené aj v centre mesta, kde sa pohybuje asi najviac ľudí a to tým, že tam bude umelá ľadová plocha. Máme radosť z toho, že aj v našom meste sa našli sponzori, ktorí prispeli na to, aby aj Šaľa mohla na jeden mesiac takúto ľadovú plochu prevádzkovať. Veríme, že najmä mladí ľudia si tam nájdu obrovské potešenie, že starí rodičia si tam budú môcť zobrať svoje vnúčatá,“uviedol primátor mesta Šaľa, Jozef Belický na sala.sk.

Otvoria aj zimný štadión

Po vianočnom klzisku na šalianskej pešej zóne sa môže naraz preháňať päťdesiatka korčuliarov. Počas zimy si môžete dosýta športovať aj na šalianskom zimnom štadióne a ako dodala hovorkyňa Mesta Šaľa, Erika Kollerová: "akonáhle tomu bude priať počasie, zakorčuľovať si na „živom“ ľade budete môcť aj na vynovenej ploche na ZŠ Bernolákovej vo Veči.“ Umelé klzisko v centre mesta vám bude dispozícii do 6. januára 2018.

Navštívte predvianočnú Šaľu: Prekvapia vás novinkou
2
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM