Zlatica Gregorová Šport

Naši tanečníci boli na majstrovstvách sveta: Získali tam pekné umiestnenia

Členovia TK Jumping Šaľa zožali úspechy na medzinárodnom poli. Po Letnom tanečnom kempe odcestovali k susedom na súťaž.

Ilustračný obrázok k článku Naši tanečníci boli na majstrovstvách sveta: Získali tam pekné umiestnenia
Zdroj: archív TK Jumping Šaľa

Počas minulého týždňa sa v českom Ústí nad Labem konali Majstrovstvá sveta v Street dance a Svetový pohár v Disco dance. Podujatie prebehlo od 21. do 24. septembra 2017 a zúčastnili sa ho tanečníci z TK Jumping Šaľa. Spomedzi ostatných účastníkov medzinárodného športového podujatia vynikli svojimi výkonmi.

Sólisti aj dvojice

V kategórii Street dance sólo muži HVK sa umiestnil na 3. mieste Pajo Julény. V Street dance duo HVK získal 4. miesto Pajo Julény a Roland Krausz. A štvrtú priečku obsadila aj HVK Street dance skupina. Šiestu priečku získala tanečnica Sára Bútorová v kategórii Street dance sólo ženy HVK a taktiež aj Olívia Ščípová v Street dance sólo dievčatá JVK a 7. miesto patrí Simone Haritunovej v kategórii Street dance sólo DVK.

Disco dance aj Street dance

Zisk deviatej priečky sa vydaril Jakubovi Hučekovi v kategórii Disco dance sólo chlapci DVK a deviate miesto obsadila aj dvojica Romana Slamková a Simona Haritunová v Street dance duo DVK. „Šalianskym tanečníkom sa podarilo získať aj 10. miesto v HVK Disco dance skupina a taktiež aj 12. miesto v DVK Street dance skupina,“ informuje Bohumil Kadúc, prezident TK na klubovom webe.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM