Peter Štrbo Futbal

Naše futbalistky opäť stopercentné

Šalianske futbalistky ani ich žiacke kolegyne v Trenčianskych Tepliciach nezaváhali a na svoje kontá si pripísali ďalšie víťazstvá. Seniorky zaznamenali už piatu výhru v rade, žiačky sú stále stopercentné.

[size=14]Tren­čianske Teplice – Šaľa 1:3 (0:1)[/size] góly : Šaraboková, Kolenová, Vojteková ŽK : Palicová, Kolenová

Duslo: El Dahaibiová , Moskáľová (55.Rasková), Palicová, Vojteková , Košíková , Korytárová (88.Paločková) , Rybárová, Šaraboková ,Dikanová (70.Siváková), Kolenová, Poláková (84.Mrvová)

Tréner Milan Mrllák: „Takmer celý zápas sme mali loptu v moci, no i tak sme sa báli o výsledok do posledných minút. Trojbodový zisk ma teší, chýbala mi tam však väčšia túžba po víťazstve. Súper ukázal bojovnosť, avšak kvalita bola na našej strane po celý čas. Niektoré naše hráčky podali podpriemerné výkony, ktoré nemôžu stačiť na kvalitnejších súperov. Sú však aj takéto zápasy, verím že sa dievčatá poučia a v pokoji sa pripravíme na záver sezóny.“

Výsledky 7.kola:

Žilina – Dúbravka 8:1 Pakostov – Slovan 0:2 Nové Zámky – Lady Team 1:0 Humenné – Topoľčany 4:1

[size=14]Žiačky – I.liga[/size]

V Trenčianskych Tepliciach to nebol taký jednoduchý zápas, ako to na prvý pohľad vyzerá. Mladé Šalianky mali od začiatku stretnutia navrch, no v prvom polčase sa okrem súpera pasovali aj s hracou plochou, hrali totiž na ihrisku s umelým trávnikom a s veľkosťou na hranici regulárnosti. V prehustenom priestore sa presadzovalo našim futbalistkám ťažko. Nakoľko Šaľa nevyužila do polčasu viaceré dobré príležitosti, nervozita sa stupňovala a do šatní sa išlo za bezgólového stavu. V druhej časti sa napokon podarilo zlomiť odpor súperiek a po dvoch rýchlych góloch hrala už Šaľa to, čo potrebovala. V závere stretnutia pridali naše žiačky ďalšie dva góly a radovali sa tak zo zaslúženého víťazstva 4:0.

[size=14]Tren­čianske Teplice – FK Slovan Duslo Šaľa 0:4 (0:0)[/size] góly: Horváthová Ž, Speková, Moťovská (11m), Čopíková

TABUĽKA ŽENY:

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM