Zlatica Gregorová Rôzne

Náš útulkáčsky seriál pokračuje: Ktorí havkáči potrebujú domov? FOTO

Opäť vám ponúkame TOP 5 psíkov, ktoré túžia po dobrých ľuďoch. Po tých, ktorí sa im budú s láskou venovať.

Ilustračný obrázok k článku Náš útulkáčsky seriál pokračuje: Ktorí havkáči potrebujú domov? FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Ich noví majitelia by ich mali vedieť pohladiť aj postarať sa on ich v každom smere. Chlpáčikovia im za to dajú kopec nezištnej lásky, zábavy a pohody.

Kamaráti do života

Ak práve premýšľate, s kým by ste sa vybrali na jarné prechádzky, možno nájdete odpoveď v našom článku. Ponúkame vám štvornohých miláčikov z OZ Zatúlané psíky Šaľa. Prečítajte si o každom psíkovi podrobnosti a mrknite sa aj na foto. Potom už len stačí kontaktovať šaliansky útulok a chlpáčik môže byť váš.

Všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

CIRO je útulková stálica. Tento čierny psík, ktorý miluje loptičky, oslávi tento rok 7 narodeniny. Začiatok života prežil na reťazi. Už päť rokov v útulku. Z Cira bude čochvíľa psí deduško, ktorý ešte nikdy nezažil teplo domova a vlastného pána…

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

OWEN je snehobiely fešák s ušami ako motýľ. Owen má iba rok a už zažil život na ulici a to v krutej tohtoročnej zime. V útulku čaká na svoje šťastie. Tak neváhajte…

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

BONA je jedna zo štyroch sestričiek, ktoré sa do útulku dostali ešte ako malé šteniatka. Ani jedna z nich zatiaľ nenašla svoj domov a celé psie detstvo prežívajú v útulku.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

LAKY bol nájdený aj s bračekom Dankom schovaný v potrubí ako pár týždňové šteniatko. Obaja už majú 8 mesiacov a ešte stále nikomu nepatria. Pritom sú to nádherní žíhaní kríženci vlčiaka.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

FALCONE je nekonečne dlhý a extra veľký kríženec jazvečíka. Vyzerá skôr ako zlatý retriever na krátkych labkách, alebo ako rozprávkový lietajúci pes, Falco. Falco je dokonalý výtvor prírody a už na vás netrpezlivo čaká.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM