Zlatica Gregorová Samospráva

Na svete sú nové mapy nášho mesta: Pomôžu turizmu, FOTO

Propagácia a reklama sú dôležité nielen v podnikaní, ale znamenajú veľa i v rozvoji miest a obcí. Myslia si to aj v Šali.

Ilustračný obrázok k článku Na svete sú nové mapy nášho mesta: Pomôžu turizmu, FOTO
Foto: Zlatica Gregorová

Preto sa zrodila, ešte tlačiarenskou farbou voňajúca – mapa Šale. Vidieť a byť videný sa darí aj vďaka týmto propagačným materiálom. Poznať, kde sa čo nachádza, pomôže nielen turistom ale i domácim. Mesto v júni tohto roka zverejnilo výzvu, ktorej hlavným cieľom bolo vydanie a dodanie skladanej mapy mesta Šaľa.

Podpora cestovného ruchu

Udialo sa tak i vďaka 1800 – eurovej dotácii na podporu cestovného ruchu od Nitrianskeho samosprávneho kraja. Celkové náklady na projekt boli vyčíslené na 3148 eur. „Okrem týchto máp je predmetom zákazky aj tlač aktualizovanej mapy vo veľkom formáte do citylightu v centre mesta,“ povedala nám hovorkyňa Mesta Šaľa, Erika Kollerová.

Skladaná mapa je formátu A2, teda klasický mapový rozmer. Spracovaná je v mierke 1: 8500 a textová časť je v troch jazykových mutáciách – v slovenskom, maďarskom jazyku a anglickom jazyku. Je v nej opísaná stručná história nášho mesta a nájdete tu aj kontaktné informácie na mestské inštitúcie. „Mapa Šale vyšla v tisíckusovom náklade a je určená na propagačné účely,“ povedala nám hovorkyňa Mesta Šaľa, Erika Kollerová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM