Peter Štrbo Kultúra

More hudby, skvelá zábava a atraktívni hostia

Kaviareň Slávia sa dlhodobo radila medzi najúspešnejšie zábavné programy Slovenskej televízie. Spevák a moderátor Peter Stašák vystúpi v Šali spolu s atraktívnymi hosťami Štefanom Skrúcaným a Felixom Slováčkom už 10.novembra a vy a vaši blízki môžete

Peter Stašák v programe KAVIAREŇ SLÁVIA vystupuje nielen ako spevák, ale aj ako moderátor a hostiteľ populárnych osobností slovenského šoubiznisu. Spolu vám postupne predstavia plejádu piesní, mnohých dnes už legendárnych. 10. novembra v šalianskom Dome kultúry vystúpi okrem iných aj známy herec a zabávač Štefan Skrúcaný, uvidíte populárnu tvár markizáckeho počasia, rosničku Dominiku Gidovú a zlatým klincom bude rozhodne exkluzívny hosť z Čiech, fenomenálny saxofonista a klarinetista Felix Slováček.

V spolupráci s MsKS sme pre vás pripravili ďalšiu zaujímavú súťaž. Dvaja vyžrebovaní získajú dve vstupenky na zábavný program Kaviareň Slávia. Stačí, ak do 1.11. (vrátane) správne odpoviete na našu súťažnú otázku a pri troche šťastia môžu byť lístky v hodnote 16 eur vaše!

[center]Súťažná otázka: Ako sa volá známy umelec z Čiech, ktorý vystúpi v zábavnom programe Kaviareň Slávia? [/center] Odpovede zasielajte na mail sala@global24.sk. Do predmetu uveďte heslo „súťaž“ a nezabudnite vložiť aj svoje kontaktné údaje.

Kaviaren_slavia
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM