Peter Štrbo Futbal

Močenok potvrdil rolu favorita, Vlčany a H.Kráľová naďalej tápu

Počas uplynulého víkendu už do hry nezasiahli celky II. a III. triedy, ktorým sa jesenná časť skončila už pred týždňom. Neded si pred posledným zápasom jesene udržal vedúcu priečku a Močenok jednoznačne zdolal posledný celok súťaže. Horná Kráľová a V

[size=14]IV.li­ga[/size]

[size=14]Nový Život – Neded 0:1 (0:0)[/size] Prvý polčas bol opatrný, oba celky vychádzali zo zabezpečenej obrany. V druhej časti preradil Neded na vyšší rýchlostný stupeň a bol jednoznačne aktívnejší, dlho to však neprinášalo žiadny gólový efekt. Oba celky sa už pomaly zmierovali s bezgólovou remízou, keď sa v posledných minútach stretnutia presadil Čomič a rozhodol tak o zisku mimoriadne cenných troch bodov, vďaka ktorým sa Neded udržal na vedúcej priečke.

góly: 90.Čomič

[size=14]Horná Kráľová – Šurany 3:4 (1:4)[/size] Posledný celok súťaže hostil jeden z popredných tímov IV.ligy Šurany. O zisku troch bodov rozhodli hostia už v prvom dejstve, kedy skórovali až štyrikrát, pričom za domácich sa presadil len Tomáš Kokeš. Po obrátke začala Horná Kráľová stíhaciu jazdu a takmer sa dokázala vrátiť do zápasu. Najskôr Új upravil v 84.minúte Új na 2:4 a rovnaký hráč v samom závere stretnutia znížil na rozdiel jediného gólu. Na vyrovnávajúci gól však už domácim čas nezvýšil a tak si všetky body odniesli Šurany.

góly: 35. T.Kokeš, 84. a 89.Új – 11. a 18. Tvrdoň, 25. a 34. Švajda

[size=14]V.li­ga[/size]

[size=14]Jelka – Vlčany 3:1 (2:0) **[/size] Domáci od začiatku stretnutia potvrdzovali lepšiu aktuálnu formu a kontrolovali jeho priebeh. Aktivita Jelky priniesla svoje ovocie v 30.minúte, gólový účet stretnutia otvoril Bozsík. O desať minút viedli domáci už o dva góly, keď sa presadil Baros. Vlčany hrali od začiatku druhého polčasu po zranení jedného z hráčov len v desiatich, no aj tak sa im podarilo po hodine hry znížiť **Sillikom. Zo strelenia gólu sa však hostia dlho netešili, už o tri minúty domáci Soós upravil na konečných 3:1 z pohľadu domácich.

góly: 30.Bozsík, 39.Baros, 63.Soós – 60.Sillik

[size=14]Ohrady – Kráľová n/V 2:1 (2:1)[/size] Kráľová nad Váhom cestovala na ihrisko tretích Ohradov a v prípade víťazstva mohla náskok svojho súpera skresať na tri body. Lepšie začali hostia, už v desiatej minúte nariadil rozhodca pokutový kop za faul na ich útočiaceho hráča. Loptu si na biely bod postavil tradičný exekútor Szilágyi a ani v tomto prípade sa nemýlil a poslal Kráľovú do vedenia. Potom však prišli Csicsayove chvíle, keď sa v rozmedzí piatich minút presadil dvakrát a otočil vývoj stretnutia v prospech domáceho celku. Po prestávke už diváci góly nevideli a Kráľová n/V tak cestovala domov bez bodového zisku.

góly: 29. a 34. Csicsay – 10.Szilágyi (11 m)

[size=14]Okoč-Sokolec – Močenok 0:4 (0:2)[/size] Močenok vstupoval do stretnutia s posledným celkom súťaže ako jasný favorit, čo potvrdzoval už od úvodného hvizdu. Hostia mali zápas po celý čas vo svojej moci, do polčasu viedli o dva góly a keď v 84. minúte zvýšil Danada na konečných 4:0, bolo z toho očakávané a predovšetkým pohodlné víťazstvo Poľnohospodáru.

góly: 14.Galovič, 38. a 63. Tichý, 84.Danada

Súvisiace články: [link=http://www­.sala24.sk/clan­ky?extend.117503_Poz­vanka%3A-Futbalovy-vikend-v-regione-%286–11-%29.53]Pozvánka: Futbalový víkend v regióne (6.11.)[/link]

TABUĽKY:

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM