Peter Štrbo Futbal

Mládežnícka interliga štartuje už cez víkend

Už v sobotu štartuje v športovej hale pri Spojenej škole Nivy nový ročník „Šalianskeho uličného mládežníckeho futbalu“. Po registrácii tímov sa súťaž známa aj ako „interliga“ zaháji úvodným turnajom.

Šaliansky uličný mládežnícky futbal, ktorý organizuje CVČ Tip Top Šaľa, sa v posledných rokoch zapísal napevno do kalendára podujatí v meste. Každoročne sa do „interligy“, ako súťaž všetci familiárne volajú, prihlasujú mladí športovci, amatéri, aj aktívne hrajúci, ktorí chcú prežiť sobotné popoludnie aktívne a spestriť si ho futsalom.

Nový ročník „Uličného futbalu“ sa rozbieha už tento víkend. Ako sa za roky existencie súťaže stalo dobrou tradíciou, v úvode ročníka sa uskutoční zahajovací turnaj prihlásených družstiev, pred ktorým prebehne aj registrácia tímov pre ročník 2011/2012. Zaregistrovať sa môže aj mužstvo, ktoré nebude štartovať na turnaji, musí však vyslať svojho zástupcu s menným zoznamom hráčov, kde bude uvedený dátum ich narodenia a bydlisko. Prihlášky budú k dispozícii na mieste a musia sa odovzdať najneskôr v pondelok. Poplatok člena tímu je 3 € na rok ak má do 30 rokov, nad 30 rokov je poplatok 5 €. Hrá sa podľa pravidiel futsalu.

Tak neváhaj, prihlás svoj tím a vyhraj „mládežnícku interligu“!

Kedy: 17.9. (sobota), 8:00 Kde: Športová hala Spojenej školy Nivy, Šaľa – Veča

Registračný poplatok za hráča na sezónu: Do 30 rokov – 3 eurá Nad 30 rokov – 5 eur

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM