Veronika Zeiselová Samospráva

Mesto Šaľa radí: Využite túto obchádzku a ušetrite si desiatky kilometrov

Plánovaná uzávierka železničného priecestia medzi Šaľou a Vlčanmi vyľakala vodičov až 24 kilometrov dlhou obchádzkou. Referent dopravy zo šalianskej radnice Miroslav Poliček predstavuje Šaľanom skvelú skratku.

Ilustračný obrázok k článku Mesto Šaľa radí: Využite túto obchádzku a ušetrite si desiatky kilometrov
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk

„V dňoch od 27. apríla 2015 do 8. mája 2015 bude z dôvodu rekonštrukcie uzatvorené železničné priecestie v smere Šaľa – Vlčany. Obchádzková trasa bude vedená cez Diakovce, Tešedíkovo a Žiharec v dĺžke cca 24,50 km,“ píše sa v článku POZOR, vodiči! Priecestie v smere na Vlčany uzavrú!

„Keďže od začiatku budúceho týždňa (27.4. 2015) dôjde k úplnému uzatvoreniu železničného priecestia v smere na Vlčany a Železnice Slovenskej republiky zabudli inštalovať informačné tabule o uzávierke priamo pred priechod, čo bola jediná podmienka mesta Šaľa, ponúkame vám tip na skratku, ktorá je vhodná iba pre osobné automobily (aj s nízkym podvozkom). Jedná sa o starý podjazd popod železnic,u ku ktorému sa dá dostať odbočením z Dolnej ul. na Orechovú ul. a následne v križovaní s ul. Záhradníckou odbočiť vpravo a na konci ul. vás to vyvedie priamo k podjazdu. Ďalej za ním je poľná cesta smerom k čističke odpadových vôd, kde začína asfaltová cesta. Prejazd touto trasou zaberie do 5 min., no v porovnaní s vyše 24-kilometrovou obchádzkou je to najvhodnejší spôsob. Viď. foto s návrhom trasy a podjazdu,“ informuje dopravný referent Mestského úradu v Šali Miroslav Poliček.

Vo fotogalérii nájdete aj mapku.

Foto: Miroslav Poliček

Skratka počas uzávierky železničného priecestia
3
Galéria
Foto: Veronika Zeiselová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM