Zlatica Gregorová Kultúra Rôzne

Materské centrum Mamy mamám sa činí: Február bude nabitý podujatiami

Po koncoročných podujatiach členky materského centra Mamy mamám v Šali opäť pokračujú v sérii zaujímavých podujatí. Čo pre vás pripravili?

Ilustračný obrázok k článku Materské centrum Mamy mamám sa činí: Február bude nabitý podujatiami
Zdroj: TASR

Tie sú najmä pre deti a ich rodičov, ktorí trávia čas na materskej dovolenke. V priestoroch materského centra pri KS Večierka v Šali si každý príde na svoje. K dispozícii majú herňu na hranie i športovanie. Počas celého roka vymýšľajú tematické akcie i niečo navyše. Čo si pripravili v najbližšom období?

Druhý mesiac v roku bude patriť pečeniu, tvorivosti a zábave. Práve tomu najtypickejšiemu pre toto zimné obdobie – karnevalu. Ten rozdelia na dve časti, dopoludnia prichystajú karneval pre najmenšie detičky a popoludní sa budú môcť zabaviť školáci. A čo konkrétne môžete v materskom centre zažiť? Poinformovala nás členka MC Mamy mamám, Martina Eleková.

Pečenie kváskového chleba

„Hneď 8. februára sa u nás uskutoční Kvaskovanie s Radom Halgasom. Budeme piecť chlieb z kváska. Pečenie začne o 9.00 hod. Tento deň bude pokračovať popoludní a to Valentínskymi dielničkami s Jankou Gregušovou od 16.30 hod. Vyrobíte si s ňou Valentínske mydielka. Deň pred Valentínom 13. 2. 2017 si spolu s Jankou budú môcť vyrobiť i Valentínske pozdravy a to od 10.00 hod, hovorí Martina Eleková.“

Počas nasledujúceho dňa 9. 2. 2017 organizujú Prednášku o zelených potravinách s Andreou Czanikovou. V polovici februára, presne 15. 2. sa herňa od 10.00 hod. premení na kozmetickú nirvánu s líčidlami pre dievčatá.

Karnevaly s tancovačkou a tvorivými dielničkami

Martina Eleková dopĺňa:“V stredu 22. 2. 2017 sa u nás budú konať karnevaly. Doobeda so začiatkom o 10.00 hod. to bude karneval pre drobcov a ďalšiu možnosť ponúkame i školákom. Pre nich je pripravený karneval so začiatkom o 15.30 hod. Nebude chýbať poriadna tancovačka s tvorivými dielňami.“

Podľa slov Martiny Elekovej, na každú činnosť v ich centre sú potrebné financie. Ak ich chcete podporiť, môžete im darovať Vaše 2% z dane. Viac info nájdete na webovej stránke MC Mamy mamám.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM