Zlatica Gregorová Rôzne

Mamičky s deťmi v MC Mamy mamám sa činili: Vytvorili si vlastné valentínky

Ešte pred sviatkom Sv. Valentína si spoločne vytvorili Valentínske pohľadnice. Tie boli spoločným darčekom mamičiek a ich detí.

Ilustračný obrázok k článku Mamičky s deťmi v MC Mamy mamám sa činili: Vytvorili si vlastné valentínky
Foto: Zlatica Gregorová

Členky Materského centra Mamy mamám v Šali sa v pondelok 13. februára 2017 stretli vo svojich priestoroch, aby niečo pekné vytvorili. Ešte pred sviatkom Sv. Valentína si spoločne vytvorili valentínske pohľadnice.

Sviatok sv. Valentína

Sviatok sv. Valentína je už nejaký ten rok súčasťou našich zvykov. Niektorí ho zobrali za svoj a pripravujú svojim láskam rôzne prekvapenia alebo darček, iní sa mu vyhýbajú a uznávajú len tie naše pravé slovenské sviatky. Každý ale rád dostane nejakú pozornosť od milovaného človeka. V MC Mamy mamám v Šali sa rozhodli potešiť špeciálnymi pozdravmi svojich blízkych.

Vyrobili si valentínky

Organizátorkou a lektorkou pri ich vytváraní bola Janka Gregušová, ktorá je taktiež členkou Mc Mamy mamám. S mamičkami a ich deťmi si pomocou farebného papiera, rôznych ligotavých flitrov, ozdôb a nožníc vytvorili valentínky v podobe spojených rúk. Tie po otvorení vytvorili srdiečko. Dospelácke pozdravy mali veľkosť dospelej dlane, podľa ktorej boli obkreslené a tie detské podľa detských ručičiek.

Vytváranie pozdravov malo veľký úspech. Deti sa počas dopoludnia dobre zabavili a niečo pekný vytvorili. Mamičky sa stretli, porozprávali a taktiež sa pustili do obkresľovania rúk a zdobenia, či vystrihovania. Tí, ktorí boli valentínkami obdarovaní, iste neskrývali svoju veľkú radosť, z ručne vyrobeného pozdravu.

Mamičky s deťmi v MC Mamy mamám sa činili: Vytvorili si vlastné valentínky
11
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM