Zlatica Gregorová Kultúra

Lampiónmi rozsvietia ulice: Netradičné podujatie v sobotný podvečer

V Hájskom si už chystajú svetelné doplnky. Budú súčasťou zaujímavej akcie.

Ilustračný obrázok k článku Lampiónmi rozsvietia ulice: Netradičné podujatie v sobotný podvečer
Zdroj: TASR

V obci Hájske sa bude konať netradičné jesenné podujatie Rozsvieťme naše ulice a prekonajme minuloročný lampiónový rekord. Dňa 15. októbra 2016 sa obec rozžiari množstvom svetielok. V podvečer od 18. 00 hod. sa v areáli Domu kultúry v Hájskom zídu milovníci svetelných zážitkov. Každý zúčastnený si prenesie svoj vlastný lampión na paličke, alebo i populárny lampión šťastia.

Hneď v úvode privíta účastníkov organizátorka podujatia Janka Balážová. Usporiada ho v spolupráci s miestnym obecným úradom. O chystanom podujatí pre náš portál porozprávala: “Inšpiráciou na zorganizovanie tejto akcie bola moja účasť na podobnom podujatí. Tento rok to bude druhý ročník, v ktorom chceme prekonať minuloročný lampiónový rekord. Vlani sme napočítali 96 lampiónov v sprievode a v tomto roku by sme ho chceli prekonať".

Sprievod vytýčenou trasou povedie cez obec na školský dvor, kde vypustia lampióny šťastia. Na záver je v Dome kultúry pripravená diskotéka pre deti s malým občerstvením. Predpokladané ukončenie podujatia je o 20:30 hodine .

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM