Veronika Zeiselová Kultúra

Kultúrne leto v Šali začína: Už prvého mája si užijeme Multifest

Letnú kultúrnu sezónu odštartuje mesto Šaľa opäť na amfiteátri, ktorého vynovené priestory sú atraktívne ako pre oddych, tak aj pre kultúrne aktivity. Na 1. mája pripravilo mesto pre svojich občanov bohatý kultúrny program.

Ilustračný obrázok k článku Kultúrne leto v Šali začína: Už prvého mája si užijeme Multifest
Zdroj: Dnes24.sk

Na 1. mája pripravilo mesto pre obyvateľov a návštevníkov Šale Multifest, ktorého názov vypovedá, že pôjde o žánrovo rozmanité podujatie. Začne sa popoludní o 14. hodine vystúpením mažoretiek ZUŠ Šaľa, po nich návštevníkov na amfiteátri privíta primátor mesta Jozef Belický.

Pripravený kultúrny program bude naozaj pestrý. Zaznejú tóny temperamentnej rómskej ľudovej hudby v podaní Kotlárovcov, priaznivci klezmeru si určite budú podupkávať v rytme populárneho Pressburger Klezmer Bandu, domáci TK Jumping ponúkne to najlepšie zo svojho tanečného repertoáru a večer zakončí pop-rock. Hviezdami prvomájového Multifestu budú Omega Revival a Európa a na záver nebude chýbať známa domáca kapela Z Času na Čas.

„Všetkých srdečne pozývame, podrobné informácie o programe budú včas zverejnené na plagátoch, sociálnej sieti a web stránke mesta Šaľa. V prípade nepriaznivého počasia sa Multifest presunie do estrádnej sály Domu kultúry v Šali,“ informuje Lea Tóthová z Mestského kultúrneho strediska Šaľa.

Viac informácií nájdete aj na stránkach MsKS.

Foto: ilustračné Zdroj: MsKS

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM