Peter Štrbo Krimi

Krvavý incident v Šali-Veči: Mladík († 21) podľahol vážnym zraneniam!

Krátko pred štvrtou hodinou sa v mestskej časti Veča na Rímskej ulici odohrala krvavá dráma. Čínsku rodinu napadol 29-ročný muž, ich bývalý zamestnanec a najmladšieho člena rodiny dobodal nožom. Incident má tragické následky, mladý muž († 21) po prevoze do nemocnice podľahol vážnym zraneniam.

Ilustračný obrázok k článku Krvavý incident v Šali-Veči: Mladík († 21) podľahol vážnym zraneniam!
Foto: Slávka Kellová

Konflikt sa odohral medzi čínskou rodinou žijúcou na Rímskej ulici 29-ročnýn mužom, ktorý mal syna s otcom najskôr priviazať káblom o stoličku a potom prišiel útok nožom na mladšieho z nich. Mladíka († 21) mal bodnúť do krku, hrudníka, dvakrát do nôh a spôsobil mu vážne poranenia. Podľa najnovších informácií sa 21-ročného muža po prevoze do nemocnice nepodarilo zachrániť, spor má tak žiaľ tragické vyvrcholenie. Matka poraneného muža pri pokuse o útek vyskočila z okna, so zlomeninou nohy, no mimo ohrozenia života bola prevezená do nitrianskej nemocnice. Príčinou sporu mali byť, ako to už v podobných prípadoch najčastejšie býva – peniaze.

.Očití svedkovia krvavej drámy tvrdia, že k streľbe došlo po tom, čo sa otec dobodaného muža oslobodil z pút a začal prenasledovať útočníka po sídlisku. Následne legálne držanou zbraňou niekoľkokrát vystrelil a poslednou ranou vraha zasiahol do nohy. Páchateľ by však v ohrození života byť nemal, v súčasnosti leží v novozámockej nemocnici.

„Otca obete, ktorý strieľal, policajti zadržali. Vraha odviezli so strelnými poraneniami do nemocnice. Vyšetrovateľka začala trestné stíhanie vo veci vraždy, V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. Motív konania 29-ročného Zdenka z Tešedíkova je naďalej predmetom vyšetrovania. Obvinený muž odmietol vypovedať.“ doplnila informácie hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Foto: Jofo Audy

Krvavy incident v Sali
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM