Peter Štrbo Futbal

Jesennej časti definitívne odzvonilo

Od majstrovských futbalových zápasov si na nejaký čas oddýchneme. Skončila sa jesenná časť a prichádza čas bilancovania. Neded sa stal jesenným majstrom, Horná Kráľová bude v tej istej súťaži zimovať na poslednej priečke. Vlčany v poslednom kole takm

[size=14]//IV­.liga[/size] // [size=15]Neded – Šahy 1:0 (1:0)[/size] Vedúci celok súťaže hostil predposledné Šahy, o favoritovi stretnutia teda nebolo pochýb. Domáci si od začiatku stretnutia vytvárali zaujímavé príležitosti, gólman Fekete však bol vždy na mieste. Šahy vôbec nepôsobili ako outsider a podávali sympatický výkon. Jediný gól stretnutia zaznamenal v 37.minúte Bombicz. Domáci boli síce v ďalšom priebehu lepší, no v závere stretnutia mohli o vedenie prísť, keď Šahy nastrelili žrď. Neded si vďaka víťazstvu udržal prvé miesto a stal sa jesenným majstrom IV.ligy.

góly: 37.Bombicz

[size=14]Vion „B“/Volkovce – Horná Kráľová 7:0 (3:0)[/size] Posledný celok súťaže sa s jesennou súťažou nerozlúčil podľa predstáv. Vo Volkovciach prehrával po polčase už o tri góly a keď po obrátke inkasoval ešte štyrikrát, pričom ani raz neskóroval, odvážal si z ihriska súpera poriadnu sedemgólovú nádielku.

góly: 26. a 61.Ondrejka, 36. a 48.Pintér, 44.Farkas, 65.Zemanovič, 73.Opatovský

//[size=15]V.li­ga[/size] // [size=14]Kráľová n/V – Jelka 4:1 (2:0)[/size] Domáci základy víťazstva položili už v prvej polhodine, kedy si dvakrát presadil talentovaný Ivan. Po hodine hry využil brejkovú situáciu najlepší strelec hostí Baros a znížil na rozdiel jediného gólu. Už o šesť minút vrátil Kráľovej dvojgólové vedenie Gubov. Aktívni domáci pridali v záverečnej desaťminútovke ešte jeden gól a tešili sa z vydarenej jesennej derniéry.

góly: 16. a 29. Ivan, 66.Gubov, 84.Hadža – 60.Baros

[size=15]Vlčany – Orechová Potôň 2:3 (1:3)[/size] Hostia viedli už v 11.minúte, skóre otvoril Halák. Domácim sa podarilo vyrovnať po polhodine, vzápätí však v priebehu piatich minút dvakrát inkasovali a razom strácali na súpera dva góly. Po prestávke Vlčany výrazne zvýšili svoju aktivitu, odmenou im bol gól Sillika zo 65.minúty. V 78.minúte prišiel náš zástupca o vylúčeného Penzeša, no aj napriek tomu bojoval o vyrovnanie až do záverečného hvizdu.

góly: 31.Gardian, 65.Sillik – 11.Halák, 33.Puha, 36.Zsigrai

[size=14]Močenok – Ohrady 2:1 (2:0) [/size] V divácky atraktívnom zápase celkov z hornej polovice tabuľky začali lepšie domáci, ktorý sa v 23.minúte po góle **Fraňa ujali vedenia a v závere polčasu si ho poistili premenenou penaltou **Obložinského. Ohrady po hodine hry znížili na 2:1, domáci si však jednogólový náskok postrážili až do posledných minút a zimovať budú na peknej piatej priečke.

góly: 23.Fraňo, 39.Obložinský (11 m) – 59.Bognár

[size=15]Šintava – Tešedíkovo 2:1 (1:0)[/size] Pered bol v tomto stretnutí miernym favoritom, ale papierové predpoklady ľahli popolom, keď sa v 15.minúte Šintava ujala vedenia a v 55.minúte zvyšoval na rozdiel dvoch gólov Foldesi. Tešedíkovo síce o tri minúty znížilo po Račkovej dorážke, no to bolo z jeho strany už všetko a bojovní domáci si víťazstvo vziať už nenechali. Tešedíkovo figuruje po zápasoch jesennej časti na ôsmej priečke.

góly: 15.Barantal, 55.Foldesi – 58.Raček

Súvisiace články: [link=http://www­.sala24.sk/new­s.php?extend.118339]Poz­vánka: Futbalový víkend v regióne (12.-13.11.)[/link]

**TABUĽKY: **

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM