Zlatica Gregorová Rôzne

Jeseň nám priniesla daždivé počasie: Víkend využite na oddych

Ak vás už omrzí ničnerobenie, vyberte sa na muzikálové predstavenie, alebo aj za športom. Ponúkame vám náš prehľad, čo, kde a kedy sa bude diať.

Ilustračný obrázok k článku Jeseň nám priniesla daždivé počasie: Víkend využite na oddych
Zdroj: TASR

Niekoľko podujatí sa bude diať aj v našom okrese. Pozrite si aj náš výber z najnovších kinohitov.

KULTÚRA & ZÁBAVA

23. 9. 2017 17.00 hod., Močenok

Neberte nám princeznú

Deti a mádež z Detského súboru Hájčatá Vás srdečne pozývajú na muzikálové predstavenie Neberte nám princeznú. V hlavných úlohách sa predstavia Katka Vlčková a Marián Paldan. Vstupné na podujatie je 1 euro. Pozrieť si ho môžete v priestoroch mietsneho kultúrneho domu.

ŠPORT

23. 09. 2017 15.30 hod. Futbalový štadión Šaľa

III. Futbalová liga

FK Slovan Duso Šaľa – MFK Prievidza

24.09.2017 15.30 hod. – 18.00 hod. , štadión A. Keszeliho, Trnovec nad Váhom

Majstrovské futbalové stretnutie 7.kola-VII.liga SA-GA

Futbalový klub Dynamo Trnovec nad Váhom pozýva priaznivcov trnoveckého futbalu na majstrovské futbalové stretnutie siedmej ligy. Zápas Trnovec nad Váhom – Veľké Uľany sa uskutoční v nedeľu.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

SOBOTA 23.9 – Nedeľa 24.9. 2017 20.00 hod.

Kingsman: Zlatý kruh(Kingsman: The Golden Circle)

Réžia: Matthew Vaughn. Scenár: Jane Goldman, Matthew Vaughn  •  Kamera: George Richmond  • Hrajú: Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry, Sir Elton John, Channing Tatum, Jeff Bridges Svet Kingsmanov sa prvý krát predstavil vo filme Kingsman: Tajná služba ako nezávislá, medzinárodná, špionážna agentúra pracujúca v hlbokom utajení, a ktorej cieľom je bezpečný svet. V ďalšom pokračovaní Kingsman: Zlatý kruh čelia naši hrdinovia novým výzvam. Centrála Kingsmanov je zničená a celý svet sa stáva rukojemníkom. Kingsmanov čakajú nové úlohy aj prekážky. Spoja sa so spriatelenou americkou špionážnou organizáciou Statesman. Obidve agentúry musia spoločnými silami poraziť nebezpečného nepriateľa a zachrániť tak svet.

SOBOTA 23.9 – Nedeľa 24.9. 2017 17.30 hod.

LEGO® NINJAGO(The LEGO® Ninjago Movie)

Objav svoj vnútorný pokoj. Réžia: Charlie Bean, Paul Fisher. Scenár: Hilary Winston, Bob Logan. Hudba: Mark Mothersbaugh Je tu ďalšie veľkolepé dobrodružstvo s obľúbenými LEGO postavičkami! Tentoraz sa ocitáme v meste Ninjago City, ktoré ohrozujú temné sily. Zachrániť ho môže iba mladý Loyd, alias Zelený nindža, spolu so svojimi kamarátmi, tajnými nindža bojovníkmi. Cez deň sú to obyčajní tínedžeri, ktorých otravuje škola, ale v noci sa menia na nindžov s neuveriteľnými schopnosťami a bojovými strojmi. Pod vedením múdreho Majsta Wu musia ochrániť Ninjago pred zlovestným Lordom Garmadonom, ktorý je, čistou náhodou, aj Loydov otec. Epický boj strojov proti strojom a otca proti synovi, bude skúškou tohto neúprosného, a zároveň nedisciplinovaného tímu novodobých nindžov. Musia sa naučiť krotiť vlastné ego a držať spolu, aby dokázali využiť svoju vnútornú silu Spinjitzu.

Vstupné: 4 eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM