Peter Štrbo Futbal

IODICA CUP vyžrebovaný

Už 12. februára sa uskutoční prestížny medzinárodný halový futbalový turnaj žien IODICA CUP 2012 s účasťou 12 celkov z troch krajín. Pred pár dňami sa uskutočnilo vyžrebovanie turnaja a družstvá tak spoznali svojich súperov v základných skupinách.

Turnaj IODICA CUP je v rámci Slovenska jedinečný a každým rokom si získava čoraz väčšiu prestíž a popularitu. Medzinárodného podujatia sa v tohtoročnej edícii zúčastní 12 ženských družstiev z troch štátov! O turnaj bol zo strany ženských futbalových družstiev obrovský záujem, nakoľko sa na radosť organizátora prihlásilo až sedemnásť družstiev. Konečný výber pozostáva z doleuvedených 12 družstiev.

Dňa 5. januára 2012 sa na Obecnom úrade Diakovce uskutočnilo vyžrebovanie turnaja za účasti starostu obce Diakovce Ladislav Hajdú, riaditeľa turnaja Rolanda Szőcsa a člena organizačného výboru turnaja Pavla Rasku. Ako prvá sa určovala skupina, z ktorej sa bude z druhého miesta priamo postupovať do ŠTVRŤFINÁLE turnaja, vylosovala sa skupina „B“. Družstvá na prvom mieste postupujú automaticky do štvrťfinále, ostatné celky (okrem druhého z vyžrebovanej skupiny „B“) si zahrajú v osemfinále. Následne sa žrebovali aj samotné rozdelenie klubov do troch skupín. Konečné rozdelenie je nasledovné :

Skupina A: ŠK SELCE GÁBOR BÁNOVCE n/Bebr. ŠK SLOVAN BRATISLAVA FERENCVÁROSI TORNA CLUB

Skupina B: UNION NOVÉ ZÁMKY MFK TOPOĽČANY TERMÁL DIAKOVCE DFK HOLEŠOV // Skupina C: //FK SLOVAN DUSLO ŠAĽA OFK DUNAJSKÁ LUŽNÁ ASTRA-BÍRÓ-KERT FC SKLOPLAST TRNAVA

[size=14]Mediálni partneri podujatia: Šaľa24, Rádio Max, RTV Krea, Centrál TV, MY Nitrianske Noviny, Slovo Šaľanov, SzabadÚjság[/size],

iodica_zreb
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM