Veronika Zeiselová Šport

INFO pred dôležitým zápasom: Koľko dnes vycálujeme za čapované v obľúbených šalianskych podnikoch?

Množstvo hokejových fanúšikov sa v týchto dňoch stretáva v podnikoch, baroch, či pohostinstvách, aby spoločne pri dobrom pive fandili nášmu hokejovému tímu. Zisťovali sme, koľko a za aké pivá zaplatíte v šalianskych prevádzkach...

Ilustračný obrázok k článku INFO pred dôležitým zápasom: Koľko dnes vycálujeme za čapované v obľúbených šalianskych podnikoch?
Zdroj: TASR

Hokejový šampionát je v plnom prúde a preto sme oslovili niekoľko prevádzok v Šali, aby sme zistili, na aké pivá a za aké ceny lákajú „vysmädnutých“ fanúšikov. Počas prvého zápasu Slovákov na majstrovstvách sme boli za vás otestovať niektoré podniky. Prehľad toho, čo si pre hostí pripravili podniky tiež nájdete u nás.

Prehľad cien piva vo vybraných prevádzkach v Šali

Uvedené ceny sú bežne platné ceny za 0,5l piva.

Pivo Mauro bar & caffe Pohotovosť Baru Baru Double X bar
Radegast 10° 1,10€      
Kozel 11° 1,10€     1,00€
Plzeň 12° 1,50€   1,70€ 1,60€
Krušovice 10°   1,30€    
Heineken 12°   1,80€    
Corgoň 14° štvorsladový   1,50€    
Budvar     1,40€  
Zubr     1,20€  

V Baru Baru si pre hostí pripravili aj špecialitu. „Počas hokeja platí špeciálna hokejová cena a ku objednaným pivám aj pukance zadarmo,“ uviedol majiteľ Ľubo Lenčéš. V Pohotovosti je zvláštnosťou čapovaná štrnástka. „Momentálne máme V ponuke aj Corgoň 14-ku štvorsladový,“ informuje Bohuš Bleho.

Dnešný zápas môžete sledovať aj na veľkom plátne.

Štatistiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás pár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :) A prečítajte si tiež – tak trochu s nadhľadom a úsmevom – odporúčanie športových fanúšikov, ako sa počas šampionátu správa ideálna žena :)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM