Zlatica Gregorová Rôzne

Ide víkend, oddychujte: Pomôcť vám môžu aj naše TIPY!

Po skončení pracovného týždňa každému dobre padne zaslúžený oddych. Dá sa to i v pohodlí domova, alebo aj účasťou na skvelých podujatiach.

Ilustračný obrázok k článku Ide víkend, oddychujte: Pomôcť vám  môžu aj naše TIPY!
Foto: Zlatica Gregorová

I počas najbližšej soboty a nedele môžete zažiť neopakovateľné chvíle. Môžete si zaplesať, prebehnúť sa so šarkanmi aj potešiť sa svetielkujúcimi lampiónmi. Tak si pokojne vyberajte…

KULTÚRA & ZÁBAVA

21. október 2017, 16.00 – 23.00 hod. Močenok

„Na rodine mi záleží“

V. ročník rodinného plesu organizuje i tentoraz OZ Rodina je viac. Na podujatí spolupracuje Obec Močenok a Farnosť Močenok. V spoločenskej sále OÚ Močenok si budete môcť vychutnať zábavu spolu s DJ Shaggy a Šimonom Lovásom z Hornej Kráľovej. Vstupné: deti do 15 rokov – 2 €, dospelí – 5 €.

21. október 2017, 18.30 hod., Hájske

LAMPIÓNOVÝ SPRIEVOD

Už po tretíkrát pre vás organizátori z OcÚ v Hájskom pripravili zábavné spoločenské podujatie so žiariacimi lampiónmi. Tie si prineste so sebou na zraz, ktorý bude pred Obecným úradom v Hájskom. Po tradičnom sprievode obcou na vá sčaká spoločné vypustenie lampiónov šťastia a potom aj Mini Disco v interiéri miestneho domu kultúry.

22. október 2017, 15.00 hod., Hájske

ŠARKANIÁDA

Spoločná zábava s rôznymi lietajúcimi exemplármi vypukne už túto nedeľu popoludní. Nezabudnite si priniesť svoje šarkany a zabavte sa spolu s rodinou a priateľmi. Podujatie sa uksutoční na miestnom futbalovom ihrisku.

22. 10. 2017 16.00 hod, DK Šaľa

Stražanovo bábkové divadlo – GAŠPARKO A DRAK

Organizátorom podujatia sú pracovníci Mestského kultúrneho strediska v Šali. Predstavenie sa bude konať v bábkovej sále šalianskeho domu kultúry. Svoje hlasy bábkam prepožičali: Gašparko – Marián Zednikovič, ( tiež pochádza zo stražanovho rodu), kráľ- majster Jozef Kroner, (vychádzal v ústrety a spoločne s Mariánom Zednikovičom spolupracovali aj pri ďalších hrách), princ – Zoro Laurinc,starček a draka – Ladislav Stražan st., princezná – Hana Gajdošová.

Réžiu, hudbu a všetko ostatné si riadil Ladislav Stražan ml. sám. V hre sa rozpráva o tom, ako Gašparko s princom idú oslobodiť princeznú od draka. Na scenári je zaujímavé aj to, že počas hry Gašparko komunikuje s deťmi a zapája ich do deja. S touto hrou zožali veľký úspech. Na jar 22. apríla 1993 sa zúčastnili na medzinárodnom Karpatskom bábkovom festivale, ktorý sa uskutočnil v Budapešti. Predstavilo sa na ňom 43 bábkarských súborov a medzi nimi aj štátne bábkové divadlá z rôznych krajín – z Rumunska, Ukrajiny, Bulharska, Maďarska, a ďalších. Dĺžka podujatia je 60 minút, vstupné je 2,50 €.

ŠPORT

Majstrovské zápasy dospelých II.tr GA – ŠA

22.10.2017 14.00

BETONÁRIS ŠAĽA – SELICE

Futbalisti Betonáris Šaľa privítajú na šalianskom futbalovom štadióne mužstvo zo Selíc. Tak ich príďte povzbudiť k čo najlepším výkonom.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

21. 10. sobota 22. 10. nedeľa 20.00 hod.

Matka!(Mother!)

Réžia: Darren Aronofsky. Hrajú: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Kristen Wiig, Brian Gleeson. Hudba: Jóhann Jóhannsson. Ka­mera: Matthew Libatique. Scenár: Andrew Weisblum

21. 10. 2017 sobota 17.30 hod. a 22. 10. 2017  nedeľa 16.00 hod.

My Little Pony vo filme(My Little Pony: The Movie)

Priateľstvo má veľa farieb. Réžia: Jayson Thiessen. Scenár: Rita Hsiao, Meghan McCarthy. Kame­ra: Anthony Di Ninno . Hrajú: Emily Blunt, Zoe Saldana, Tara Strong, Michael Peña, Liev Schreiber, Kristin Chenoweth, Uzo Aduba, Taye Diggs. Producent: Haven Alexander. Hudba: Daniel Ingram Keď temná sila ohrozuje Ponyville, vydajú sa naši kamaráti na cestu až na koniec bájnej Equestrie, pretože musia zachrániť svoj milovaný domov. Na ceste ich čaká veľké dobrodružstvo a veľa nových priateľov

22. 10. nedeľa 18.00 hod.

Geostorm (Geostorm)

Po sérii prírodných katastrof ohrozujúcich našu planétu, sa poprední predstavitelia štátov celého sveta dohodnú na vytvorení rozsiahlej sieti satelitov k riadeniu globálnej klímy, ktorá má zaistiť bezpečnosť všetkých obyvateľov planéty. Niečo sa však pokazí…

Vstupné : 4 €

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM