Aktualizované Veronika Zeiselová Krimi

AKTUALIZOVANÉ: Policajti prehľadávajú pobočku známej banky v Šali

Horúca aktualita. V Šali je v týchto chvíľach viac rušno ako obvykle. Muži zákona dnes prehľadávali pobočku známej banky. Čítajte viac informácií vo vnútri!

Ilustračný obrázok k článku AKTUALIZOVANÉ: Policajti prehľadávajú pobočku známej banky v Šali
Zdroj: Dnes24.sk

V Šali bolo vo štvrtok popoludní rušno. V pobočke Prima banky na ulici P. Pázmanya zasahujú policajti. Pravdepodobne sa to netýka iba šalianskej pobočky, ale muži zákona momentálne zasahujú vo viacerých mestách po celom území Slovenska. O informácie sme požiadali krajskú policajnú hovorkyňu Boženu Bruchterovú. „Vykonávame opatrenia v pobočkách banky v rámci celého kraja,“ povedala Božena Bruchterová.

„V dopoludňajších hodinách jednotlivé krajské prokuratúry oznámili krajským riaditeľstvám Policajného zboru v rámci celého územia Slovenska, že im bola na mail doručená správa v znení „v Prima banke je bomba!!!!!“,“ povedal hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

Ako dodal, za účelom ochrany osôb a majetku polícia okamžite prijala štandardné opatrenia a vo veci začne trestné stíhanie. Ide pravdepodobne až o jedenásť pobočiek v nitrianskom kraji, z ktorej jedna sa nachádza aj v Šali na ulici P. Pázmanya. „Policajti ich priestor uzavreli, nasadili psy a na miesto smerujú už aj pyrotechnici,“ informovala Bruchterová.

Správu budeme aktualizovať!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM