Aktualizované Martin Károly Krimi

Tragická nehoda pri Šali: Kolízia štyroch áut, jeden človek neprežil!

Tragédia na ceste medzi Šaľou a Galantou! Podľa hovorcu hasičov nehodu, pri ktorej sa zrazili 4 autá, neprežil jeden človek, sú aj zranenení!

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda pri Šali: Kolízia štyroch áut, jeden človek neprežil!
Zdroj: TASR

Šalianski hasiči v týchto chvíľach zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste I/75 za obcou Kráľová nad Váhom v smere na Galantu. Približne o 19:00 hod sa na ceste zrazili štyri osobné motorové vozidlá, v ktorých sa viezlo spolu šesť ľudí.

Podľa predbežných informácií boli vo vozidlách dve ženy a štyria muži. Jedna osoba nehodu neprežila, dvaja ľudia sú ťažko zranení a jeden utrpel ľahšie zranenia,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Nitre Viliam Pánsky. Pri nehode zasahuje sedem hasičov na dvoch vozidlách a ďalšie záchranárske zložky.

V osobnom motorovom vozidle Ford s českým evidenčným číslom sa ťažko zranil manželský pár z Prahy. Obidvoch previezla sanitka do nemocnice. V Škode SuperB so šalianskym evidenčným číslom sa ľahko zranila jedna osoba, bez zranenia vyviazla posádka Škody Fabia s bratislavskou štátnou poznávacou značkou. Jedna osoba zahynula vo vozidle, u ktorého sa zatiaľ nepodarilo identifikovať ani továrenskú značku, skonštatoval Pánsky.

Pri nehode zasahuje sedem hasičov na dvoch vozidlách a ďalšie záchranárske zložky.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM