Tlačové správy

Holdujete zimným športom? TOTO lyžiarske stredisko prichádza s novinkami + SÚŤAŽ o skipassy VYHODNOTENIE

Lyžiarske stredisko Šport centrum Lučivná v malebnom údolí pohoria Malá Fatra prechádza tento rok akýmsi znovuzrodením. Stredisko na túto sezónu pripravuje pre svojich hostí kopu noviniek. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku Holdujete zimným športom? TOTO lyžiarske stredisko prichádza s novinkami + SÚŤAŽ o skipassy VYHODNOTENIE
Zdroj: Dnes24.sk

Priblížte nám trochu vaše lyžiarske stredisko pre tých, ktorý k vám ešte nestihli zavítať.
Lyžiarsky areál Šport centrum Lučivná je obkolesený prírodnou scenériou Malej Fatry v údolí riečky Zázrivka. Stredisko ponúka denne upravované lyžiarske zjazdovky pre všetky typy lyžiarov od začínajúcich cez pokročilých až po tých najnáročnejších. V stredisku sa prevádzkuje plno automatické zasnežovanie, ktorým dokážeme zasnežiť 2/3 našich tratí (to je 2100 metrov). Samozrejmosťou v areáli je bezplatné parkovanie 30m od lanovky, lyžiarska škôlka, lyžiarski inštruktori, požičovňa lyží a snowboardov, lyžiarska služba i odbavovací bezdotykový systém lyžiarskych lístkov. Stredisko disponuje 6 zjazdovkami, z toho jedna čierna je najväčšia na Slovensku.

Tá je asi skôr pre náročnejších lyžiarov…
Áno, je priamo na vrchu na Magure s nádherným výhľadom a možnosťou free ride.

Nájdu sa medzi zjazdovkami aj nejaké pre deti, ktoré sa ešte len učia lyžovať?
Samozrejme, na to je určený vlek LV 500 s miernym pravidelne zasnežovaným a upravovaným svahom. Dlhý je cca 600 m, kde celodenne premáva 1 vlek POMA pre deti a dokonca aj 1 vlek pre dospelých začiatočníkov. A k dispozícii je aj bufet k menšiemu mlsaniu a ohriatiu sa horúcim čajom.

Ako to vyzerá so zahájením tohtoročnej sezóny? Kedy začína?
Tento rok chystáme oficiálne otvorenie strediska s plnohodnotným programom 9.1.2016. Na svoje si prídu deti, pre ktoré bude celodenný program, ale aj dospelí. Otvorenie bude spojené aj s predstavením noviniek ako je detský park, detská škôlka, snowtubing, babysitting, Maskot Yeti, otvorenie Apreski BEAR BARu, v ktorom bude party na svahu každú sobotu, so živou hudbou aj DJ-om.
Avšak už na 26.12. si môžu s nami návštevníci užiť Štefanskú party, ktorá sa bude konať v apreski bare na SKI Sport centrum Lučivná a after party na Hoteli Smrečina

Poďme si bližšie predstaviť program, ak už je známy…
Celodenný program bude pre deti veľmi bohatý. Detská škôlka s inštruktormi a animátormi bude zadarmo. Čaká ich fotenie s maskotom Yetim, rôzne súťaže ako hod na cieľ, guľovanie figuriek, beh v lyžiarkach, stavanie snehuliaka, tvorivé dielne… Deti sa tam naozaj vybláznia. A bude aj jedno malé trpaslícke prekvapenie :)

Predpokladám, že sa v programe nájde aj niečo pre dospelých návštevníkov?
Jasné. Tých bude baviť v prvom rade hudba – DJ a perkusionista MARCHELLO, speváčka a herečka Lenka Libjaková, a na pláne je aj unplugged koncert Adama Barana. Okrem toho si ľudia môžu zasúťažiť o sezónne skipassy, otestovať zadarmo lyže Forest skis a Oxskis, alebo sa len tak pobaviť v grill/ľadovom bare. A napokon to celé zavŕši večerná afterparty v nočnom bare hotela Smrečina, ktorý patrí do hotelovej siete Slovakia Inn.

Celú otváracia akciu budú moderovať Viktor Mydlo a Eva Lacová z radia Rebeca.

Sledujte aktuálne info na www.slovakiainn.sk alebo na Facebooku.

SÚŤAŽ o skipassy!

Až 5 z vás mohli vyhrať 2 celodenné skipassy na spomínané otvorenie sezóny 9.1.2016 v hodnote 17 eur.

Mená výhercov:
Martin Ukrop
Alena Klincová
Tomáš Šabo
Lucia Hudáková
Zuzana Pašková

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Holdujete zimným športom? TOTO lyžiarske stredisko prichádza s novinkami + SÚŤAŽ
8
Galéria
Holdujete zimným športom? TOTO lyžiarske stredisko prichádza s novinkami + SÚŤAŽ
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM