Zlatica Gregorová Hádzaná

Hádzanársky sviatok v Šali: Bude sa konať EHF Challenge Cup

Ešte týždeň a vypukne v meste pravý hádzanársky ošiaľ. Hádzanári HKM Šaľa sa vďaka svojej húževnatosti prebojovali do osemfinále.

Ilustračný obrázok k článku Hádzanársky sviatok v Šali: Bude sa konať EHF Challenge Cup
Zdroj: TASR

Už budúci týždeň, v sobotu 18. februára 2017 o 18.00 hod. vypukne boj o Európsky pohár EHF Challenge Cup. Šaľa zažije hádzanársky sviatok. Vedenie klubu i hráči Vás pozývajú na športový zážitok.

Proti Švajčiarom

V zápase sa proti sebe postavia hráči HKM Šaľa a švajčiarsky TSV St. Otmar ST. Gallen. Začiatok je o 18.00 hod. Všetko sa odohrá v Mestskej športovej hale v Šali. Zaujímavosťou je, že v švajčiarskom tíme hrá slovenský i český hráč. A to slovenský reprezentačný hráč Michal Shejbal. Od našich susedov zasa pochádza český hráč Ondřej Zdráhala. Obidvaja hrajú za švajčiarsky tím.

HKM Šaľa – TSV St. Otmar St. Gallen

„Náš tím si vybojoval postup do osemfinále. To sa bude konať u nás, v Šali. Hrá sa klasicky na dva zápasy, takže po zápase doma, potom 26. 2. 2017 vycestujeme do Švajčiarska a tam odohráme odvetný zápas,“ povedal prezident HKM Šaľa, Jozef Klačko.

Príďte povzbudiť svojich hráčov

Ako hovorí Jozef Klačko, Švajčiari patria k úspešným mužstvám. Hráči i vedenie sa tešia, že po dlhom čase v Šali diváci uvidia nielen reprezentačný výber, ale i Šaľanov v dôležitom a iste aj kvalitnom zápolení. Preto sa potešia Vašej návšteve.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM