Hádzaná

Hádzanárky zo Šale opäť nesklamali: Zvíťazili s Trenčínom

Hráčkam sa podaril husársky kúsok. Domácim zobrali cenné body.

Ilustračný obrázok k článku Hádzanárky zo Šale opäť nesklamali: Zvíťazili s Trenčínom
Foto: Rastislav Búgel

Tretie kolo pokračovalo víťazným zápasom šalianskeho družstva. Už v šiestej minúte bol stav 0:4. Trénerka Zuzana Rajnohová si vyžiadala oddychový čas. Veľkou oporou šalianskych hádzanárok bola hráčka Krebs, zatiaľ čo Trenčiankam sa príliš nedarilo. To dodávalo vietor do plachiet Duslu Šaľa a každú šancu, ktorá sa im naskytla, premenili na góly v sieti súperiek.

V druhom polčase sa družstvo Trenčína pozbieralo a hráčky strelili 5 gólov. Tentoraz si tréner Michal Lukačin vyžiadal oddychový čas. Domáca Jašková zvýšila stav zápasu na 12:16. Trenčiankam sa však už dokonca zápasu nepodarilo zvýšiť náskok a prekonať tak naše hádzanárky. Zápas sa skončil víťazstvom HK SLOVAN DUSLO ŠAĽA. Sledovalo ho 160 divákov, rozhodovali Daňo a Sabol. Pokutové hody: 3/3 – 4/4, vylúčenia: 4 – 9.

HK AS TRENČÍN – HK SLOVAN DUSLO ŠAĽA 21:31 (6:16)

Hráčky s najväčším počtom gólov: Pócsíková 7, Klučková 5/3, Perczeová 4, Bujnochová 4

Ako sa vyjadril tréner Michal Lukačin na webovej stránke klubu:„Spokojný som so vstupom do zápasu, dobre sme pracovali v obrane, defenzíva bola aktívna. Výsledkom bolo iba šesť inkasovaných gólov. Začiatok druhého polčasu vyznel katastrofálne, nedôslednosťami v obrane sme postavili súpera na nohy. Takto profesorsky a laxne pristupovať k hre je trestuhodné. Moje hráčky sa mohli presvedčiť, že každý protivník to hneď vycíti a dokáže okamžite potrestať. Proti silnejšiemu súperovi sa nám to ale môže vypomstiť. V záverečných 20 minútach sme zvýšili dôraz a obrátky. Máme dva body, odohrali sme dobrý zápas. Musíme sa pripraviť na Partizánske, chceme bodovať naplno.“

Najbližší zápas: Šaľa 24.09.2016, 18:00 HK Slovan Duslo Šaľa – HK Slávia Partizánske

Foto: ilustračné

Zdroj: HK Duslo Šaľa
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM