Peter Štrbo Hádzaná

Hádzanárky sa v semifinále stretnú s Bánovcami

V semifinále slovenského play off interligy WHIL si rekordný slovenský šampión Slovan Duslo Šaľa zmeria sily s ambicióznym nováčikom súťaže z Bánoviec nad Bebravou a hádzanárky Iuventy Michalovce sa stretnú v repríze vlaňajšieho finále s obhajkyňami

V semifinále slovenského play off interligy WHIL sa hádzanárky Iuventy Michalovce stretnú v repríze vlaňajšieho finále s obhajkyňami titulu z ŠKP Bratislava a rekordný slovenský šampión Slovan Duslo Šaľa si zmeria sily s ambicióznym nováčikom súťaže z Bánoviec nad Bebravou. Prvé stretnutia sérií na tri víťazné zápasy sú na programe v sobotu 30. apríla na palubovkách Michaloviec a Šale.

O zložení semifinálových dvojíc, výhode domáceho prostredia v prípadnom piatom dueli, ale aj o zostupe Partizánskeho sa pritom rozhodlo ešte pred odohratím záverečného 26. kola dlhodobej súťaže. Posledné kolo na budúcu sobotu už z pohľadu slovenskej tabuľky nič nerieši, z hľadiska konečnej tabuľky ešte môže byť pre Šaľu motivácia dostať sa z aktuálne 5. miesta na prestížnejšiu 3. pozíciu za víťaznú Slaviu Praha a Michalovce.

semifinále slovenského play off WHIL (na tri víťazné zápasy):

Iuventa Michalovce (1) – ŠKP Bratislava (4) Slovan Duslo Šaľa (2) – Bánovský HK Bánovce nad Bebravou (3)

termíny semifinále: 30. apríla a 1., 7., prípadne 8. a 11. mája (prvé dva a prípadný piaty duel sa hrajú na palubovkách nasadených tímov)

TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM