Peter Sýkora Futbal

Futbalový kolotoč pridáva na rýchlosti

Aj z dôvodov štartu slovenskej futbalovej reprezentácie na majstrovstvách sveta 2010 v Juhoafrickej republike odštartujú majstrovské futbalové súťaže skôr a preto sa aj zimná príprava jednotlivých mužstiev o nejaký ten deň posunula dopredu.

V priebehu víkendu odohrali mužstvá nášho regiónu niekoľko zaujímavých prípravných stretnutí, z ktorých vyberáme:

FK Bernolákovo – Duslo Šaľa (I. liga) 1:1 (gól Zajac) Horná Kráľová (IV. liga) – Močenok (V. liga) 1:2 (Bilo – Andrášik, Čentéš) Galanta „B“ – Kráľová n/V 4:4 (Szilágyi 2, Gubov, Oroszi) Sereď „B“ – Hájske 7:3 (Hvizd, Chudáčik, Kaduc) Topoľnica – Trnovec n/V 5:1 (Vrba)

Priaznivci koženej lopty budú mať možnosť aj tento týždeň vidieť niekoľko zaujímavých duelov. Futbalisti Dusla, ktorí sa najskôr zapoja do prvoligových majstrovských súbojov, budú hrať v Dunajskej Strede s Corgoň ligistom a v druholigovej Myjave a tréner Peter Ančic by už mal mať k dispozícii kompletnejší hráčsky káder. Ako prebieha doterajšia zimná príprava treťoligistov z Nededu, môžu „otestovať“ v dueli s Tvrdošovcami. O výsledkoch, ako aj príprave zástupcov nášho regiónu na majstrovské súťažné boje, Vás budeme informovať.
Jozef Sklenár

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM