Rastislav Búgel Futbal

Futbalová Doxxbet liga po 10 kolách: Duslo Šaľa na treťom mieste, darí sa aj strelcom

Druhá najvyššia futbalová súťaž na Slovensku má za sebou desiate kolo. Prišiel tak čas na menšiu rekapituláciu doterajšieho priebehu.

Ilustračný obrázok k článku Futbalová Doxxbet liga po 10 kolách: Duslo Šaľa na treťom mieste, darí sa aj strelcom
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Vypadnutie z aktuálneho ročníka Slovnaft Cup-u zanechalo nepríjemný dojem u množstva fanúšikov nášho mestského futbalového klubu. Hráči sa to však snažia zmeniť v Doxxbet lige, kde sa im vodí dobre.

Po desiatom ligovom kole majú naši chlapci na svojom konte 19 bodov. Rovnako je na tom aj FC Nitra, TJ Iskra Borčice a FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa. Z tohto kvarteta je na tom najlepšie Nitra, ktorá vďaka najlepšiemu skóre okupuje priebežnú prvú priečku. Slovan Duslo Šaľa je len o skóre „horším“ tímom. S rovnakým bodovým ziskom je po 10 kolách na priebežnom treťom mieste.

Celá štvorica vedúcich tímov má na svojom konte 6 víťazstiev, jednu remízu a tri prehry. Skóre nášho tímu je 17 strelených a 13 inkasovaných gó­lov.

Z pohľadu tabuľky strelcov je na tom najlepšie Lukáš Remeň, ktorý je so 6 gólmi na druhom mieste. 5 gólov už strelil Šimon Valachovič na treťom mieste. V tabuľke sa nestratili ani ďalší. Róbert Gešnábel strelil 3 góly, Jakub Kastelovič premenil dva presné zásahy a jeden gól si pripísal Michal Hambálek.

Kompletnú tabuľku Doxxbet ligy nájdete po kliknutí SEM!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM