Rastislav Búgel Futbal

Futbalisti vyhrali a postúpili do štvrtého kola Slovenského pohára: Šaľa vyzve náročného súpera

Futbalistom Šale sa podarilo zvíťaziť počas tretieho kola Slovnaft Cup-u na ihrisku súpera. V ďalšom priebehu turnaja narazia na poriadne náročného súpera.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti vyhrali a postúpili do štvrtého kola Slovenského pohára: Šaľa vyzve náročného súpera
Foto: Rastislav Búgel

V treťom kole Slovnaft Cup-u/ Slovenského pohára vo futbale cestovali hráči FK Slovan Duslo Šaľa na trávnik ŠK 1923 Gabčíkovo. Vo vyrovnanom zápase napokon domáci ťahali za kratší koniec.

V prvom polčase diváci gól neuvideli a všetko naznačovalo tomu, že aj v druhom dejstve sa v Gabčíkove odohrá vyrovnané stretnutie. O úvodný gól zápasu sa postaral hosťujúci Filip Pankarićan (50.minúta) a posielal Šaľu do vedenia. Gabčíkovo dostalo skvelú šancu na vyrovnanie, keď bol v 89.minúte odpískaný pokutový kop, ktorý René Revák využil a bolo vyrovnané (1:1). Frederik Domasta obliekajúci dres Šale však prekvapil všetkých. O minútu neskôr posielal hostí do vedenia a bolo rozhodnuté.

ŠK 1923 Gabčíkovo – FK Slovan Duslo Šaľa 1:2 (0:0)

Šaľa tak postúpila medzi najlepších 32 tímov na Slovensku. V štvrtom kole Slovenského pohára sa stretne na domácom trávniku s Myjavou.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM