Zlatica Gregorová Kultúra

Fotografi, vyleštite objektívy: Prichádza ďalšia súťaž!

Opäť sa v meste naskytá príležitosť pre milovníkov fotografovania, súťaž Dominanty mesta Šaľa. Túžite vedieť viac? Tak čítajte.

Ilustračný obrázok k článku Fotografi, vyleštite objektívy: Prichádza ďalšia súťaž!
Foto: Zlatica Gregorová

Druhý ročník foto súťaže vyhlásili členovia Komisie kultúry a cestovného ruchu pri Mestskom zastupiteľstve v Šali. Udialo sa tak na ich nedávnom zasadnutí. Po rieke Váh, ktorá bola poslednou témou súťaže, prichádza rad na šalianske dominanty. Pozrite si všetky potrebné informácie o foto súťaži.

Dominanty mesta Šaľa

Fotosúťaž nesie názov Dominanty mesta Šaľa. Pod týmto názvom si každý predstaví to svoje, čo ho na jeho mesta púta, čo pre neho dominuje. Toto je téma, ktorou sa súťaž bude uberať. Vyhlásili ju členovia Komisie kultúry a cestovného ruchu pri MsZ v Šali, ako i šalianske Mestské kultúrne stredisko. Podstatou súťaže je podporiť a najmä ukázať schopnosti amatérskych fotografov.

Čo je potrebné urobiť?

Súťaž je určená výhradne amatérskym fotografom. Tí sa môžu do nej prihlásiť a svoje výtvory posielať až do konca októbra tohto roka, tie klasické fotografie treba odovzdať v MskS, alebo KS Večierka. Záujemca si môže vybrať z 2 kategórií, v ktorej sa bude realizovať: v ponuke je klasická fotografia alebo tá digitálna. V každej z nich je potrebné predložiť max. 10 kusov fotografií.

Pri klasickej fotke s rozmermi 20× 30 cm, 30 × 40cm, 30 × 45cm, alebo 20 × 20 cm, 30 × 30 cm – odvodené formáty.

Pri digitálnej fotke je určená veľkosť minimálne 5 MB., uvádza sa v Propozíciách k súťaži.

Tento druh fotografií môžete poslať e – mailom na adresu fotosutaz@sala.sk. Každá jedna fotografia musí obsahovať popis, meno, priezvisko, adresa, vek, názov fotografie. Vyhodnotenie celej súťaže sa bude konať v decembri 2017 a to profesionálnymi odborníkmi v tejto oblasti.

Po zozbieraní a vyhodnotení fotografií budú následne sprístupnené verejnosti na výstave, či na oficiálnych stránkach mesta, ako informuje mestský web, sala.sk. Zámerom je použiť najlepšie foto diela do kalendára na budúci rok a možno i v rámci propagácie mesta Šaľa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM