Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO: V parku sú nové zvieratká, Babičkin dvor má ďalších obyvateľov

Donedávna sa tu hrávali deti so svojimi kamarátmi, alebo rodičmi, dnes sú tu aj živé tvory. Teraz je v parku opäť veselšie.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V parku sú nové zvieratká, Babičkin dvor má ďalších obyvateľov
Foto: Zlatica Gregorová

Kompetentní z Mestského úradu Šaľa sa rozhodli areál rozšíriť a doplniť o ďalšie zaujímavé tvory. Po poníkoch a sliepkach pribudli ďalší rozkošní obyvatelia.

Výbeh s poníkmi a …

Kto má chuť vidieť zvieratká, aké sa bežne v mestách nevyskytujú, má jedinečnú možnosť. V Babičkinom dvore si prídete na svoje. Chovateľka a zároveň správkyňa Katka má o prácu aj radosť postarané. Prekvapením sú nové prírastky. „Elza je malá koza a McQueen je malý polročný capko. I keď som si pôvodne predstavovala zvieratká veľkosti „komody“, potešila som sa aj týmto mini zvieratkám. Keď už máme kone vypraté v Pervole…,“ s úsmevom odpovedá správkyňa areálu, Katka.

Ďalšie chlpaté prekvapenia

Poníky Roland a Maťko tak dostali ďalších kamarátov, s ktorými vytvoria tú pravú zvieraciu rodinku. K zážitkom pri pohľade na všetky spomínané zvery určite bude patriť aj chlpaté tajomstvo, o ktorom vám ale viac nepovieme. Niečo možno vytušíte z priloženej fotogalérie a úplne najlepšie bude, ak sa do Babičkinho dvora osobne vyberiete. Prezradíme len, že ide o samičky. „Zatiaľ so zvieratkami stagnujeme, potrebujeme udržať aktuálny stav a pomáhame im s udomácňovaním. Neskôr možno ešte niečo pribudne,“ prezrádza Katka.

Babičkin dvor je vytvorený pre radosť a ako stále zázemie pre tu žijúce zvieratká. I pre návštevníkov, ktorí sa potešia pohľadom na ne s ohľaduplnosťou, zachovávajúcou rešpekt ich denného režimu.

V parku sú nové zvieratká: Babičkin dvor má ďalších obyvateľov
16
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM