Zlatica Gregorová Kultúra

FOTO: Šalianski tanečníci tancovali o dušu, tí najlepší si prevzali aj ocenenia

S novým rokom prichádzajú predsavzatia, ale aj obzretie sa za dosiahnutým. Členovia TK Jumping si parádne zatancovali a predviedli to naj.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Šalianski tanečníci tancovali o dušu, tí najlepší si prevzali aj ocenenia
Foto: Zlatica Gregorová

I keď vlani absolvovali množstvo úspešných vystúpení, nielen doma ale aj za hranicami, na začiatku tohto roka si zorganizovali aj svoju klubovú súťaž. V ich známom prostredí, s ľuďmi, ktorých poznajú a majú radi.

Tancovali s radosťou

Sobota 13. januára 2018 patrila práve našim tanečníkom. Zorganizovali si totiž Klubovú súťaž. Udalosť sa konala v Spoločenskom dome vo Veči. Už pred desiatou ráno sa deti aj mládežníci rozcvičovali, aby sa svojím blízkym a najmä hodnotiacej porote predviedli v čo najlepšej forme.

Porota v hľadisku výkony sledovala v zložení Bohumil Kadúc, Magdaléna Kadúcová „Megi“, Nikoleta Kováscová „Niki“, Nikola Mikušová „Mixa“ a Peter Osvald „Pišťo“. O hudbu sa staral tanečný klubový tréner Pajo Julény, ktorý decká v zákulisí hecoval do pohody a usmiatych tváričiek. O zábavu sa starali aj dve moderátorky, ktoré pozývali tanečníkov k prezentácii svojich vystúpení.

Päť súťažných kategórií

V programe vystúpili zástupcovia Detskej aj juniorskej vekovej kategórie, Hlavnej vekovej kategórie, Jumping Teens a Gumkáči. Predviedli sa v Disco Dance solo, Disco Dance duo, Hip –Hop solo, Hip – Hop duo, Hip – Hop Battle. Tí tanečníci, ktorí najlepšie zvládli svoje vystúpenie, boli odmenení medailou a diplomom. Atmosféru podujatia si môžete pozrieť v našej FOTOGALÉRII.

FOTO: Šalianski tanečníci tancovali o dušu, tí najlepší si prevzali aj ocenenia
49
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM