Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO: Mamy zo Šale premiérovo, rodinný festival sa skončil úspešne

Niečo výnimočné si želali zorganizovať členky Materského centra Mamy mamám. Slovo dalo slovo a na svete bola myšlienka veľkého podujatia.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Mamy zo Šale premiérovo, rodinný festival sa skončil úspešne
Foto: Zlatica Gregorová

Niečo, čo podčiarkne význam rodiny v dnešnej spoločnosti a zároveň poteší a obohatí malých aj veľkých. V tomto duchu sa niesol prvý ročník festivalu Rodina s láskou.

Rodinná sobota

Na sobotu 7. októbra 2017 si množstvo rodiniek vyhradilo čas práve tejto akcii. Aj z našej FOTOGALÉRIE, ktorú si môžete pozrieť nižšie je zrejmý veľký záujem návštevníkov. A to už od chvíle, ako sa otvorili vstupné dvere v budove šalianskeho kultúrneho domu. Ten bol v tento deň festivalovo vyzdobený a lákal už zdiaľky pestrými balónikmi. Vo vnútri už pomocníci usmerňovali prichádzajúcich.

Hry, radosť a zábava

V estrádnej sále DK v Šali mohli návštevníci stretnúť množstvo rodiniek, detičiek a kopec predajcov aj lektoriek. Predajcovia ponúkali tovar pre deti, ako aj rôzne hand – made výrobky kozmetického, bio, či ozdobného charakteru, ako aj vzdelávacie pomôcky. Mohli ste poobdivovať štýlové jesenné dekorácie a aj si kadečo nakúpiť na jednom mieste.

Mamičky aj oteckovia sa venovali svojim ratolestiam na hracom koberci, kde boli k dispozícii hračky, mäkučké vankúšiky, hojdačky aj možnosť spustiť sa na šmýkačke, či zatancovať si na pódiu. Prezentáciu tu mali aj jasličky Srdiečko i Detský svet zo Šale, aj medici so svojimi ukážkami v rámci zdravotníckej prevencie. Decká si mohli vyskúšať modelovanie z plastelíny, hru so škatuľovými puzzlami aj kreslenie a ďalšie zábavné činnosti podľa ich chuti.

Bude aj druhý ročník

Celodenný program vyvrcholil v podvečerných hodinách. Účastníci tohto festivalu sa mohli počas dňa občerstviť vo foyer, kde boli pripravené nápoje aj rôzne dobroty. V prípade záujmu si mohli rodičia svoje ratolesti odfotiť pri špeciálnej stene. Podľa vyjadrení organizátorky Martiny Elekovej, podujatie zarezonovalo v našom meste, ohlasy sú pozitívne a radi by uskutočnili v budúcom roku jeho druhý ročník.

FOTO: Mamy zo Šale premiérovo, rodinný festival sa skončil úspešne
43
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM